Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 615 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2025 #1 Hocalarım Edge kullanıyorum ve neden bilinmez aniden ekranın üst yarısı donuyor. Aşağı kaydırıyorum alt taraf sorun olmuyor ama üst taraf aynı şekilde kalıyor. Edge penceresinin biçimini değiştirince düzeliyor. Neden oluyor bu?
Hocalarım Edge kullanıyorum ve neden bilinmez aniden ekranın üst yarısı donuyor. Aşağı kaydırıyorum alt taraf sorun olmuyor ama üst taraf aynı şekilde kalıyor. Edge penceresinin biçimini değiştirince düzeliyor. Neden oluyor bu?
denizschumi Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 220 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B650M-K AMD Ryzen 5 7500F Sapphire Radeon RX 9070 XT Pure Gaming XPG Lancer Blade Black 16GB 6000MHZ Kingston KC3000 1TB M2 WD 1TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 16 Mart 2025 #2 Yüksek ihtimalle Edge'in bir problemidir. Ara sıra bende de oluyor çok kullanmamama rağmen, siz söyleyince fark ettim hatta.
Yüksek ihtimalle Edge'in bir problemidir. Ara sıra bende de oluyor çok kullanmamama rağmen, siz söyleyince fark ettim hatta.