MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 7 Şubat 2021 #1 HTML gözüküyor sadece. Tarayıcı ayarları ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba? Diğer tarayıcılarda bu sorun yok. Tüm yasaklı sitelerde böyle. Örnek;
HTML gözüküyor sadece. Tarayıcı ayarları ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba? Diğer tarayıcılarda bu sorun yok. Tüm yasaklı sitelerde böyle. Örnek;
Çözüm MESs¹¹ 7 Şubat 2021 Aynı. Opera'da aynı ülke ve VPN sorunsuz açıyor. GNU Plus dedi: O zaman bağlandığınız ülkeyi değiştirip yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözümü: Modemi resetleyip biraz bekleyin, sonra açın. Düzeliyor. Ben bu şekilde çözdüm.
Aynı. Opera'da aynı ülke ve VPN sorunsuz açıyor. GNU Plus dedi: O zaman bağlandığınız ülkeyi değiştirip yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözümü: Modemi resetleyip biraz bekleyin, sonra açın. Düzeliyor. Ben bu şekilde çözdüm.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Şubat 2021 #2 Önce Google'de siteyi aratın, sonra VPN'i açıp sonra siteye girin. Az geçmedik bu yollardan Artı -2 Eksi
KS KS MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 7 Şubat 2021 #3 Maalesef. Hem aynı hem de soru soruyor. Diğer tarayıcılardan direkt linki yazınca açıyordu. Artı 0 Eksi
GNU Plus Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 219 Yer 1056 7 Şubat 2021 #4 Touch VPN ile dene. Daha iyi bir VPN. Chrome Web Store Add new features to your browser and personalize your browsing experience. chrome.google.com Artı 0 Eksi
Touch VPN ile dene. Daha iyi bir VPN. Chrome Web Store Add new features to your browser and personalize your browsing experience. chrome.google.com
KS KS MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 7 Şubat 2021 #5 GNU Plus dedi: Touch VPN ile dene. Daha iyi bir VPN. Chrome Web Store Add new features to your browser and personalize your browsing experience. chrome.google.com Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum zaten. Artı 0 Eksi
GNU Plus dedi: Touch VPN ile dene. Daha iyi bir VPN. Chrome Web Store Add new features to your browser and personalize your browsing experience. chrome.google.com Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum zaten.
GNU Plus Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 219 Yer 1056 7 Şubat 2021 #6 O zaman bağlandığınız ülkeyi değiştirip yeniden deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 7 Şubat 2021 #7 Aynı. Opera'da aynı ülke ve VPN sorunsuz açıyor. GNU Plus dedi: O zaman bağlandığınız ülkeyi değiştirip yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözümü: Modemi resetleyip biraz bekleyin, sonra açın. Düzeliyor. Ben bu şekilde çözdüm. Son düzenleme: 9 Şubat 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Aynı. Opera'da aynı ülke ve VPN sorunsuz açıyor. GNU Plus dedi: O zaman bağlandığınız ülkeyi değiştirip yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözümü: Modemi resetleyip biraz bekleyin, sonra açın. Düzeliyor. Ben bu şekilde çözdüm.