Edge vs Chrome

İkisi de değil Opera Brave Firefox Vivaldi bunlara bakılabilir ikisi arasından Edge diyebilirim kötünün iyisi ama ikisi de kötü.

Arkadaşlar bu Edge'yi kullanmasını bilmediği için böyle diyor ben onun konusuna cevap yazmıştım Edge yen sekmede Edge işareti kalıyor diye.

Chrome kullanmayalı epey bir süre oluyor, Edge Chromium çıkmadan önce Opera kullanıyordum fakat Edge çıktıktan sonra kesin bir geçiş yaptım, çıktığından beri kullanıyorum ve bir kere üzmedi, kullanımı da gayet rahat.

Ben Edge ile ilgili konuşmadım siz neye hayır dediniz? Yazdığımı ve ne anlatmak istediğimi anladınız mı?

Chrome çok RAM'le hızlı oluyor demişsin de Edge o kadar RAM'le 10 kat daha hızlı çalışıyor.

Aynen ben Edge çıktığında Windows 7 deydim Windows 7'ye indirdim.
Kullandım sekmeler arası geçiş ve yüklenme hızları Chrome'da daha hızlı.

Hayır Edge'de en hızlı.

Chrome çok RAM'le hızlı oluyor demişsin de Edge o kadar RAM'le 10 kat daha hızlı çalışıyor.

Doğrudur. Ben de Chrome'la daha hızlı hissediyorum. Tüm tarayıcıları da kullandım eninde sonunda Chrome'a geri döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…