O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.177 Çözümler 1 16 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Bilgisayarı yeniden açıp Edge'i açtığımda 'Edge web kameranızı kullanıyor uyarısı geliyor. Oysa web kamerasıyla işim yok laptopu aldığımdan beri.
Merhaba. Bilgisayarı yeniden açıp Edge'i açtığımda 'Edge web kameranızı kullanıyor uyarısı geliyor. Oysa web kamerasıyla işim yok laptopu aldığımdan beri.
TWD Femtopat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 O uyarı bana da geldi bilen var mı?
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.177 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #3 TWD dedi: O uyarı bana da geldi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni bilgisayarda öyle bir uyarı gelmiyor. Virüs yemiş olabiliriz. Kaspersky haber ediyor en azından. Oradan engelleyebilirsin.
TWD dedi: O uyarı bana da geldi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni bilgisayarda öyle bir uyarı gelmiyor. Virüs yemiş olabiliriz. Kaspersky haber ediyor en azından. Oradan engelleyebilirsin.