GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.065 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2020 #11 Katıya aldım.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Nisan 2020 #12 GungorMemis dedi: Katıya aldım. Genişletmek için tıkla... Fakat izleme engelleme seçeneklerinde katı seçeneği bazen sitelere girememe gibi sorunları da ortaya çıkarabiliyor.
GungorMemis dedi: Katıya aldım. Genişletmek için tıkla... Fakat izleme engelleme seçeneklerinde katı seçeneği bazen sitelere girememe gibi sorunları da ortaya çıkarabiliyor.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.065 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2020 #13 unnamedington dedi: Fakat izleme engelleme seçeneklerinde katı seçeneği bazen sitelere girememe gibi sorunları da ortaya çıkarabiliyor. Genişletmek için tıkla... Arkaplan değişmiyor mu? Hep E logosu var.
unnamedington dedi: Fakat izleme engelleme seçeneklerinde katı seçeneği bazen sitelere girememe gibi sorunları da ortaya çıkarabiliyor. Genişletmek için tıkla... Arkaplan değişmiyor mu? Hep E logosu var.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Nisan 2020 #14 GungorMemis dedi: Arkaplan değişmiyor mu? Hep E logosu var. Genişletmek için tıkla... Arka plandan kastınız nedir?
GungorMemis dedi: Arkaplan değişmiyor mu? Hep E logosu var. Genişletmek için tıkla... Arka plandan kastınız nedir?
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.065 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2020 #15 Yeni sekmede gözüken yer.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Nisan 2020 #16 GungorMemis dedi: Yeni sekmede gözüken yer. Genişletmek için tıkla... Kendiniz duvar kağıdı ekleyemiyorsunuz. Fakat biraz da olsa arka plana "Özel" kısmından müdahele edebiliyorsunuz.
GungorMemis dedi: Yeni sekmede gözüken yer. Genişletmek için tıkla... Kendiniz duvar kağıdı ekleyemiyorsunuz. Fakat biraz da olsa arka plana "Özel" kısmından müdahele edebiliyorsunuz.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.065 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2020 #17 Müdahale ettim zaten, içeriği kapattım daha sade oldu. Siyah tema nerede? Fazla kurcalamadım daha tarayıcıyı.
Müdahale ettim zaten, içeriği kapattım daha sade oldu. Siyah tema nerede? Fazla kurcalamadım daha tarayıcıyı.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Nisan 2020 #18 GungorMemis dedi: Siyah tema nerede? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Görünüm > Tarayıcıyı özelleştir > Tema adresinden "Koyu" seçeneğini seçebilirsiniz.
GungorMemis dedi: Siyah tema nerede? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Görünüm > Tarayıcıyı özelleştir > Tema adresinden "Koyu" seçeneğini seçebilirsiniz.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.065 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2020 #19 Opera’yı bırakıp geçtim. Güzele benziyor.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Nisan 2020 #20 GungorMemis dedi: Opera’yı bırakıp geçtim. Güzele benziyor. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan Microsoft Edge gerçekten de güzel bir tarayıcıdır. Windows 10 ile olan Ram ve optimizasyon uyumu gayet iyi çalışıyor.
GungorMemis dedi: Opera’yı bırakıp geçtim. Güzele benziyor. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan Microsoft Edge gerçekten de güzel bir tarayıcıdır. Windows 10 ile olan Ram ve optimizasyon uyumu gayet iyi çalışıyor.