Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.752 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #1 Aşağıda gördüğünüz gibi boş kalan kısımlara da internet sayfası eklemek istiyorum fakat bulamadım. Bir yolu var mı?
Aşağıda gördüğünüz gibi boş kalan kısımlara da internet sayfası eklemek istiyorum fakat bulamadım. Bir yolu var mı?
Çözüm Y Y yika38 13 Ağustos 2020 Adres çubuğunuzun sağındaki yıldıza basın. Sayfaya vereceğiniz adı girin, klasör olarak "Sık kullanılanlar çubuğu"nu seçin ve "Bitti"ye basın.
Adres çubuğunuzun sağındaki yıldıza basın. Sayfaya vereceğiniz adı girin, klasör olarak "Sık kullanılanlar çubuğu"nu seçin ve "Bitti"ye basın.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.451 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 13 Ağustos 2020 #2 Adres çubuğunuzun sağındaki yıldıza basın. Sayfaya vereceğiniz adı girin, klasör olarak "Sık kullanılanlar çubuğu"nu seçin ve "Bitti"ye basın. Artı 0 Eksi Çözüm
Adres çubuğunuzun sağındaki yıldıza basın. Sayfaya vereceğiniz adı girin, klasör olarak "Sık kullanılanlar çubuğu"nu seçin ve "Bitti"ye basın.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 13 Ağustos 2020 #3 Edge kullanmıyorum o yüzden soruyorum bundan sonrasına izin vermiyor mu? Artı 0 Eksi
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.451 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 13 Ağustos 2020 #4 exTypen dedi: Edge kullanmıyorum, o yüzden soruyorum. Bundan sonrasına izin vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım. Bundan sonrasına izin vermeyen şey nedir? Artı 0 Eksi
exTypen dedi: Edge kullanmıyorum, o yüzden soruyorum. Bundan sonrasına izin vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Anlayamadım. Bundan sonrasına izin vermeyen şey nedir?