Edge'de ileri düğmesi kayboldu

Makaleler
22
Daha fazla  
Sabah açınca böyle saçmalık gördüm. Bu güncelleme ile mi geldi? Öyleyse berbat bi güncelleme olmuş. Tarayıcını sıfırladım sorun çözülmedi.

Sabah açınca böyle saçmalık gördüm. Bu güncelleme ile mi geldi? Öyleyse berbat bi güncelleme olmuş. Tarayıcını sıfırladım sorun çözülmedi.
Eki Görüntüle 1424757
Sanırım güncelleme ile gelmiş. Baktım, bende de durum aynı. Görünüm ayarlarında buna dair ayar da göremedim. Saçma olmuş.
Sürüm: 102.0.1245.44

Sabah açınca böyle saçmalık gördüm. Bu güncelleme ile mi geldi? Öyleyse berbat bir güncelleme olmuş. Tarayıcını sıfırladım sorun çözülmedi.
Eki Görüntüle 1424757

Hocam güncelleme olduğunu sanmıyorum bende var ileri tuşu.

Edge'in eski bir sürümünü indirmeyi deneyebilirsiniz.

Sabah açınca böyle saçmalık gördüm. Bu güncelleme ile mi geldi? Öyleyse berbat bir güncelleme olmuş. Tarayıcını sıfırladım sorun çözülmedi.
Eki Görüntüle 1424757

Bende de aynı durum var. Güncelleme ile falan gelmiş galiba.

Artık ileri gidilecek sayfa bulunmuyor ise o düğme gösterilmiyor. Mesela şimdi bir sayfada geri gidin, düğme tekrardan gözükecektir.

@Dutchman Tarayıcını açtıktan beri sinirlerim bozuldu. Böyle de yamuk duruyor navigasyon çubuğu. Tarayıcı değiştirmenin vakti gelmiş demek.
@pedroz_1999 konuyu açtıktan sonra fark ettim. Fakat konuyu onayladığım için çok geçti.

İfadeler: tii
Güncellemeyle geldi. İleri gidilecek sayfa olmayınca düğme gizleniyor.

Eğer ileri gideceğiniz bir sayfa yoksa otomatik gizleniyor. Bir sayfaya girip geri gidin, ardından butonun belirdiğini göreceksiniz. Gereksiz yer işgalini önlemek için yapmışlar, gayet iyi bence.

Gelecek geçmişdedir arkadaşlar. Bi sayfa geri gidin ileri tuşu geri gelir. Olmayan geleceği canladırmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…