Edge'de RTX video iyileştirmesi çalışmıyor

Dincdogu

Megapat
Daha fazla  
2 gün önce Microsoft Edge tarayıcısına geçtim ben de Chrome'dan fakat RTX video iyileştirmesi YouTube ve Twitch gibi sitelerde sorunsuz çalışırken F1 için üyeliğini aldığım ve 720p 4600KBPS yayın veren todtv.com.tr adlı canlı yayın sitesinde bu özellik çalışmıyor. Monitörüm 2K olduğu için 720p çözünürlük çok sırıtıyor.

Chrome ve Opera tarayıcılarında sorunsuz çalışıyor. Nedenini bulamadım. Edge tarayıcısında "kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırma kullanın" seçeneği açık zaten dediğim gibi diğer sitelerde problem yaşamıyorum etkinleştiğini NVIDIA arayüzünden görebiliyorum. Sadece bu sitede açılmıyor ayrıca "Microsoft Edge'de videoları geliştirme" seçeneği de açık ve sırasıyla süper çözünürlük, canlı mod ve grafik sürücüsü iyileştirmesi seçeneklerini de sırasıyla denedim fakat çalışmıyor. Hatta (edge://flags/) üzerinden "Microsoft video Super Resolution" seçeneğini enable yaptım. Sanırım bu özellik Edge'e ilk geldiğinde beta sürümünde arayüzde olmadığı için insanlar buradan açıyormuş. Neyse bununla da olmadı yani.

Yine bu panel üzerinden video formatları ile alakalı yapabileceğim bir değişiklik ile çözebileceğim bir şey mi yoksa Edge'in bunu fark edip güncellemesini beklemek zorunda mıyız? Microsoft Edge tarayıcım güncel. Her şeyi ayarlayıp Edge'i benimsedikten sonra tekrar Chrome'a dönmek istemiyor açıkçası insan, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı