Edge'de sayfa yüklenmiyor

Makaleler
3
Edge ile okulumun sitesine girdiğimde dersler gözükmüyor. Ancak gizli sekme ile girdiğimde sorunsuz bir şekilde açılıyor.
Muhtemelen ayarları karıştırırken yanlış bir şeyi kapattım. Tarayıcıyı sıfırlamak istemiyorum.
Yardımcı olabilecek var mı?
Teşekkürler.

Edge-1.PNG

Edge -2.PNG

Son düzenleme:
Tarayıcıya Microsoft hesabınızı girerek verileri eşitleme yaptıysanız tarayıcıyı silip yeniden yükleyebilirsiniz. Böylece tarayıcıdaki geçmiş ve çerezler harici bir şeyi kaybetmeden tarayıcıyı sıfırlamış olursunuz.

Kullandığın bir eklenti sayfayı bozuyor olabilir.
Kullandığım herhangi bir eklenti yok.
Tarayıcıya Microsoft hesabınızı girerek verileri eşitleme yaptıysanız tarayıcıyı silip yeniden yükleyebilirsiniz. Böylece tarayıcıdaki geçmiş ve çerezler harici bir şeyi kaybetmeden tarayıcıyı sıfırlamış olursunuz.
Sıfırlamayı en son çözüm olarak düşünüyorum hocam.

Geçmiş ve çerezler dışında bir kaybınız olmuyor bu yöntem ile yaparsanız. Yer imleriniz, favorilere eklediğiniz siteler gibi şeyler kalıyor. Sadece hesaplarınızdan çıkış yapılıyor ve geçmişiniz sıfırlanıyor. Ayrıca tarayıcıda yapılan yanlış bir ayar varsa bu da sıfırlanmış oluyor. Bunları göz önünde bulundurarak silip yeniden yükleyebilirsiniz. Ancak Microsoft hesabına eşitleme yapmadıysanız yapmayın.

Geçmiş ve çerezler dışında bir kaybınız olmuyor bu yöntem ile yaparsanız. Yer imleriniz, favorilere eklediğiniz siteler gibi şeyler kalıyor. Sadece hesaplarınızdan çıkış yapılıyor ve geçmişiniz sıfırlanıyor. Ayrıca tarayıcıda yapılan yanlış bir ayar varsa bu da sıfırlanmış oluyor. Bunları göz önünde bulundurarak silip yeniden yükleyebilirsiniz. Ancak Microsoft hesabına eşitleme yapmadıysanız yapmayın.
Hesap da açmadım, eşitleme de yapmadım. İnternet kotam bitmek üzere olduğu için bunlardan bir tık çekiniyorum açıkçası.

Edge eşitlemelerinin boyutu KB hadi olsun MB boyutlarında oluyor. Yine de siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı