Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Dostlarım Volume Master diye bir eklenti kurdum ve daha sonra çalıştırdığımda bu mavi şey geldi sekmeye. Videoyu fullscreen yapamıyorum. F'nin ardından F11'e de basmam gerekiyor. Bunu düzeltebilir miyim eklentiyi kapatmadan ve o mavi şey nedir?
Dostlarım Volume Master diye bir eklenti kurdum ve daha sonra çalıştırdığımda bu mavi şey geldi sekmeye. Videoyu fullscreen yapamıyorum. F'nin ardından F11'e de basmam gerekiyor. Bunu düzeltebilir miyim eklentiyi kapatmadan ve o mavi şey nedir?
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 15 Haziran 2023 #2 YouTube sekmesinde mavi kare görünüyor YouTube'a girince yanında böyle mavi ekranımsı bir şey çıkıyor. Bu nedir? Eskiden yoktu. www.technopat.net
YouTube sekmesinde mavi kare görünüyor YouTube'a girince yanında böyle mavi ekranımsı bir şey çıkıyor. Bu nedir? Eskiden yoktu. www.technopat.net