4 440445 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 23 Mart 2021 #1 Dediğim gibi çok önerildi ve geçtim. Sizce doğru bir seçim mi? Yoksa daha kullanışlı tarayıcılar var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2021
Dediğim gibi çok önerildi ve geçtim. Sizce doğru bir seçim mi? Yoksa daha kullanışlı tarayıcılar var mı?
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 23 Mart 2021 #2 Edge gayet güzeldir. Chrome ile kullanım açısından çok benzer ancak çok daha hafif.
Niko98 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #3 Yani şimdi Edge iyi bir tarayıcı bence kullanabilirsin
marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 457 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 23 Mart 2021 #4 Opera GX oyuncular için özellikle her şeyi ayarlayabiliyor olmak ve oyunculara özel şeyler var.
Alperen S Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 189 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Uzmanı 23 Mart 2021 #5 440445 dedi: Dediğim gibi çok önerildi ve geçtim. Sizce doğru bir seçim mi? Yoksa daha kullanışlı tarayıcılar var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Opera GX'den geçtim ve çok memnunum. Herhangi bir sıkıntı olmadığı taktirde Edge kullanmaya devam edeceğim.
440445 dedi: Dediğim gibi çok önerildi ve geçtim. Sizce doğru bir seçim mi? Yoksa daha kullanışlı tarayıcılar var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Opera GX'den geçtim ve çok memnunum. Herhangi bir sıkıntı olmadığı taktirde Edge kullanmaya devam edeceğim.
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 23 Mart 2021 #6 Optimum senkronizasyon için Chrome, fakat RAM az ve hafif bir tarayıcı arıyorum diyorsan Edge.
Niko98 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #7 Sindel dedi: Optimum senkronizasyon için Chrome, fakat RAM az ve hafif bir tarayıcı arıyorum diyorsan Edge. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi Edge Chrome'dan daha hafif ve daha az RAM yiyor
Sindel dedi: Optimum senkronizasyon için Chrome, fakat RAM az ve hafif bir tarayıcı arıyorum diyorsan Edge. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi Edge Chrome'dan daha hafif ve daha az RAM yiyor
Catbop Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 418 Çözümler 3 23 Mart 2021 #8 marcee dedi: Opera GX oyuncular için özellikle her şeyi ayarlayabiliyor olmak ve oyunculara özel şeyler var. Genişletmek için tıkla... Alperen S dedi: Ben Opera GX'den geçtim ve çok memnunum. Herhangi bir sıkıntı olmadığı taktirde Edge kullanmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Güvenlik sorunları olduğunu duydum ve bu yüzden Edge'e geçtim. Bir araştırın isterseniz. Yalan da olabilir fakat dikkatli olmakta fayda var.
marcee dedi: Opera GX oyuncular için özellikle her şeyi ayarlayabiliyor olmak ve oyunculara özel şeyler var. Genişletmek için tıkla... Alperen S dedi: Ben Opera GX'den geçtim ve çok memnunum. Herhangi bir sıkıntı olmadığı taktirde Edge kullanmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Güvenlik sorunları olduğunu duydum ve bu yüzden Edge'e geçtim. Bir araştırın isterseniz. Yalan da olabilir fakat dikkatli olmakta fayda var.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 23 Mart 2021 #9 Opera GX'in güvenlik ihlalleri var önermiyorum. Göz boyayarak insanları çekmeye çalışıyorlar. Edge'e geçerek iyi yapmışsınız hocam. Bende Edge kullanıyordum fakat Brave'den para kazanbildiğimiz için şuanda Brave'i deniyorum.
Opera GX'in güvenlik ihlalleri var önermiyorum. Göz boyayarak insanları çekmeye çalışıyorlar. Edge'e geçerek iyi yapmışsınız hocam. Bende Edge kullanıyordum fakat Brave'den para kazanbildiğimiz için şuanda Brave'i deniyorum.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 23 Mart 2021 #10 Hafif ve özellikli bir tarayıcı. Tavsiye ederim efendim.