Alperen S Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 212 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Uzmanı 24 Mart 2021 #11 Catbop dedi: Güvenlik sorunları olduğunu duydum ve bu yüzden Edge'e geçtim. Bir araştırın isterseniz. Yalan da olabilir fakat dikkatli olmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Ben zaten Opera GX'den geçtiğimi söyledim. Yine de teşekkürler.
Catbop dedi: Güvenlik sorunları olduğunu duydum ve bu yüzden Edge'e geçtim. Bir araştırın isterseniz. Yalan da olabilir fakat dikkatli olmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Ben zaten Opera GX'den geçtiğimi söyledim. Yine de teşekkürler.
EgzoZ_FaN Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 368 Çözümler 2 Yer New Hanover Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #12 Tilki der geçerim. Edge yavan kalıyor biraz gözümde.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #13 Edge'i kullanın, kullandırtın
kartalCevirme Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #14 Chrome gibi ama hafif versiyonu ve eklentiler ile mis gibi hale gelen chromedan daha çok sevdiğim tarayıcı.
Chrome gibi ama hafif versiyonu ve eklentiler ile mis gibi hale gelen chromedan daha çok sevdiğim tarayıcı.