Çözüldü Edge'in güç tüketim sistemi nasıl işliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YaramazMorde

Hectopat
Edge'de bu seçeneği işaretleyip kullanmaya başladım. Bilgisayar kapansa bile yeniden açtığımda kaldığım yerden devam edebiliyorum. Fakat bu sistemin nasıl çalıştığını merak ettim. Bu seçenek bilgisayarımın güç tüketimini etkiler mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-27 181208.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-27 181208.png
    21,7 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm
Microsoft Edge'i kapatmadan önceki sekmeleriniz tarayıcıya kaydedilir, ardından tarayıcıyı açtığınızda bu sekmeler tekrar açılır. Kaydedilen sekmeler RAM'e değil, diske kaydedildiği için bilgisayarın kapanmasından veya yeniden başlatılmasından etkilenmiyorlar.
Microsoft Edge'i kapatmadan önceki sekmeleriniz tarayıcıya kaydedilir, ardından tarayıcıyı açtığınızda bu sekmeler tekrar açılır. Kaydedilen sekmeler RAM'e değil, diske kaydedildiği için bilgisayarın kapanmasından veya yeniden başlatılmasından etkilenmiyorlar.

Çözüm
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı