EDIFIER M1550 5+1 alınır mı?

blueblood

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
EDIFIER M1550 5+1 SPEAKER nasıl? 50-60 TL'ye 2+1 hoparlör almayı düşünüyordum. EDIFIER M1550 5+1 82 TL %25 indirimle 62 TL'ye geliyor.

26 WATT bir güç’ e sahip bence alınmaz. O fiyat ona yüksek ses kalitesi güzel ama güç az benim şahsi fikrim bu.

5+1 lerde sorun mu çıkıyor? Yani oyun, müzik, film, video v.s bütün hoparlörler çalışmıyor mu?

Öneri bekliyorum demiş mi? Fiyat vermiş o kadar. Önerin deseydi önerirdik. Görüş sorulan bir konuya yeni alternatif vermeye kalkarsak çorbadan beter olur. Tag düşsün forum Google’ da aranma çiksin diyorsan vereyim bir kaç öneri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Recep abi ben 150-160 liraya Logitech X-530 almaya niyetliyim. Önceki açığım konularda pek yardım alamadım.

Sesi kaliteli verir mi bana ? Ben sesi çok açmam zaten. Mesela buradan müzik açınca hemen yan odadaki mutfaktan rahat duyulsun isterim.
Bu sistem kaliteli ses verir mi ?

Diğer markaların çok daha şık ürünleri var ama resmen Çin malı gibi duruyor. 200 liraya Kawai TRV-655 almak daha mantıklı olabilir mi ?

Bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen. Eğer Logitech önerirseniz o arkadaş da alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…