EDIFIER M1550 5+1 alınır mı?

Buraya yazmamı arkadaşımız rica etti.
Yazarsam Recep abey beni dövecek, yazmazsam arkadaşımız darılacak
En iyisi şöyle yazayım.
Kullanma amacını ve kalite beklentini tam olarak ekleyebilirsen ben de fikirlerimi belirtirim.
Çünki benim gibi uçuk kaçık kişiler kendi sistemlerinde tek bir hoparlöre 300$ verebiliyor. Ama 100-300 dolara komple ses sistemi de alanlar var haliyle.

İşin kötüsü para yok Olmayan şeyi nasıl vereyim Şuan en fazla 150-200 verebiliyorum ses sistemine.

Ben seni tanıdığımdan beri paran hiç olmadı ki zaten
Daha mikser alacaktın bile.
Ancak şunu belrteyim gerçekten kaliteli bir sesin bedeli çok pahalıdır. Böyle olmasaydı bazı aletler binlerce dolara alıcı bulmazdı.
NOT: Çoğu arkadaşımızın hayalinde olan Z5500 model ses sistemini de inceledim. Bana göre hurda bir sistem.

Abi yapma nolur .D O ses sistemine baktıktan sonra almak istediğim ses sistemine baktım, kendimi fakir hissettim resmen.
Bu arada param var ya benim Okullar kapanınca harçlık gelmiyor, haliyle bakiye 0 oluyor

Abi sana şu soruyu sorup kaçayım ben : Logitech X-530 benim için yeterli mi ? Kesinlikle profosyonellik falan istemiyorum.

Zaten bu ses sistemi ile anca Müslüm Gürses dinlerim Pop ve rap şarkıları dinleyeceğim.
Sadece şunu merak ediyorum.

2+1 ses sisteminden sonra Logitech X-530 alınca ne fark edecek ? Ne için 160 lira veriyorum ben bu sistemine ?

Önceki ses sistemin yanlış hatırlamıyorsam eski sistem bir müzik seti gibi bir aletti.
Eski sisteminin üzerine bu yeni sistemi aldığında ilk dinlemede yüzündeki ifadeyi merak ediyorum.
Çok buruşuk bir yüzün olacağı kanısındayım.

Buruşuk yüz ifadesini olumsuz mu yoksa olumlu bir anlamda mı kullandınız

Ben Logitech X-530 ile Müslüm dinlerken ses kalitesinden bayılacağımı falan hayal ediyordum açıkçası

Buruşuk yüz ifadesini olumsuz mu yoksa olumlu bir anlamda mı kullandınız

Ben Logitech X-530 ile Müslüm dinlerken ses kalitesinden bayılacağımı falan hayal ediyordum açıkçası
Sen Müslüm babanın sesini hafife mi alıyorsun. Dünyada bu kadar PES bir sesi olan nadir seslerden birisidir.
Daha doğrusu en fazla oktav barındıran seslerdendir.
Ayrıca şunu unutma. Müzik dinlerken sistem kalitesine göre eser seçilmez. En kötü dediğin müziğin içerisinde de bazı enstrumanlar vardır ve bu enstrumanlar en bass tan en tiz seslere kadar ulaşabilir.
Benim ses sistemimde insanlar Türk halk müziği bile dinlerken yoğun bass ses duyuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…