Heronn Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 709 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #1 Mr5'te ağustos ayında geliyormuş, onu mu bekleyeyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
Robius Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 579 Çözümler 1 12 Temmuz 2025 #2 Heronn dedi: Mr5'te ağustos ayında geliyormuş, onu mu bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... MR5 20.000 TL civarı fiyatla gelir bütçe varsa beklenir tabii ki. @Heronn Edifier MR5 Tri-Amped Powered Stüdyo Monitör Hoparlörü 110W RMS - Hoparlör - Ses - Görüntü Ürünleri - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Son düzenleme: 16 Temmuz 2025
Heronn dedi: Mr5'te ağustos ayında geliyormuş, onu mu bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... MR5 20.000 TL civarı fiyatla gelir bütçe varsa beklenir tabii ki. @Heronn Edifier MR5 Tri-Amped Powered Stüdyo Monitör Hoparlörü 110W RMS - Hoparlör - Ses - Görüntü Ürünleri - Çevre Birimleri | Teknobiyotik
Heronn Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 709 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #3 MR3 aldım Teşşekürler.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.998 Çözümler 15 25 Temmuz 2025 #4 mutlu musun ? bende 6500'e alcam da. başka önerin var mu bu fiyata.
Heronn Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 709 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #5 Tahao dedi: mutlu musun ? bende 6500'e alcam da. başka önerin var mu bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Kulladığım en iyi hoparlör. Samsung c450'den geçiş yaptım dağlar kadar fark var. Yanında Kanto S Masa Üstü Hoparlör Standı (2 Adet) Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik aldım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ya göz seviyesinde olsun ya da kulağınıza göre açılayın düzgün ses için diyolar.
Tahao dedi: mutlu musun ? bende 6500'e alcam da. başka önerin var mu bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Kulladığım en iyi hoparlör. Samsung c450'den geçiş yaptım dağlar kadar fark var. Yanında Kanto S Masa Üstü Hoparlör Standı (2 Adet) Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik aldım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ya göz seviyesinde olsun ya da kulağınıza göre açılayın düzgün ses için diyolar.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.998 Çözümler 15 28 Temmuz 2025 #6 Heronn dedi: Kulladığım en iyi hoparlör. Samsung C450'den geçiş yaptım dağlar kadar fark var. Yanında Kanto S Masa Üstü Hoparlör Standı (2 Adet) Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik aldım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ya göz seviyesinde olsun ya da kulağınıza göre açılayın düzgün ses için diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben de aldım, ayar yaptıktan sonra çok güzel oldu harbi. Özellikler tam istediğim seviyede. Stant olayı etkiliyor ben denedim ama ne alacağıma emin olamadım bakacağım ona sağ ol.
Heronn dedi: Kulladığım en iyi hoparlör. Samsung C450'den geçiş yaptım dağlar kadar fark var. Yanında Kanto S Masa Üstü Hoparlör Standı (2 Adet) Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik aldım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ya göz seviyesinde olsun ya da kulağınıza göre açılayın düzgün ses için diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben de aldım, ayar yaptıktan sonra çok güzel oldu harbi. Özellikler tam istediğim seviyede. Stant olayı etkiliyor ben denedim ama ne alacağıma emin olamadım bakacağım ona sağ ol.