Edifier S1000MKII alınır mı?

Msoykanyan

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese hayırlı ve sağlıklı günler dilerim. Masaüstü bilgisayarım için bu modeli düşündüm ama ses ve malzeme kalitesi açısından nasıldır, sizce alınır mı? Varsa başka tavsiyeleriniz memnuniyetle incelerim. Bütçem: 20-22bin lira

Buna ben de bakıyorum. İzlediğim inceleme videolarına göre iyi hoparlör. Ama Edifier R1280Dbs yerine bunu almak mantıklı mı emin olamadım. S1000 Hi-Fi imiş; ama kulağımız bunu açık şekilde algılayıp "off farka bak!" dedirtir mi? S1000 24.000TL civarı. R1280Dbs 10.000 TL. Az fark olsa S1000 alırdım; ama arada 2.5 kat fark var. Bu farka değer mi emin değilim.

Bende aynı şekilde pek emin olamadım r1280dbs artı amfi de gayet iyi bir paket gibi duruyor ama inceleme videolarında odyofil olan insanlar biraz derinlemesine inceliyorlar ama günlük kullanımdan biraz uzaklaşıyorlar bu da benim gibi normal kullanıcıların kafasını karıştırıyor.

Yapay zeka da S1000 daha iyi; ama oyun, film, müzik içinse 1280Dbs de işinizi yeterince görür dedi. S1000 bluetooth'da daha iyiymiş. Kulağımız hi-fi ile hi-fi olmayan hoparlör arasındaki farkı anlar mı bilmiyorum. Çünkü bir teknoloji marketinde Sennheiser'ın 20.000 TL'lik hi-fi Momentum 3 kulaklığını denemiştim. Ama hi-fi olmayan 6 yıllık 450BT kulaklığımdan bir farkı resmen yoktu. Ya da o kadar az farkı vardı ki ben anlayamadım. Hoparlörler de böyleyse 2.5 katını vermeye hiç değmez.

Kesinlikle katılıyorum aslında var olan kaliteyi almayı olanak sağlayan aynı kalitede belki daha üst kalitede ses kartları.Bizim gibi bilgisayar kullanıcıları da sadece anakart ses kartı kullandığı için bence hepsi aynı geliyor.Bazısının sesi biraz daha yüksek bazısnın da daha kısık geliyor bence tamamen fark bu oluyor normal kullanıcı için.

Bilgisayara bağlamak için 1280DBs fazlası ile yeterli, ses başarımı müzik olsun film olsun gayet iyidir. Aynı fiyat düzeyinde bulabilerseniz 2.el Audioengine A2 bakabilirsiniz. Ben Kurzweil KS-40a aktif hoparlör kullanıyorum, o da başarılı bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…