2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Temmuz 2022 #1 İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 25 Temmuz 2022 #2 Telefonunuzda AptX desteği varsa, daha dengeli bir ses profili seviyorsanız Edifier. Yoksa ve bas karakterli bir ses profili seviyorsanız Anker.
Telefonunuzda AptX desteği varsa, daha dengeli bir ses profili seviyorsanız Edifier. Yoksa ve bas karakterli bir ses profili seviyorsanız Anker.
2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 25 Temmuz 2022 #3 Evil Belief dedi: Telefonunuzda aptx desteği varsa, daha dengeli bir ses profili seviyorsanız edifier. Yoksa ve bas karakterli bir ses profili seviyorsanız Anker. Genişletmek için tıkla... Telefonum maalesef desteklemiyor ve dinlediğim müziği tüm detaylarıyla kaliteli bir şekilde duymak istiyorum. Bas ön planda değil.
Evil Belief dedi: Telefonunuzda aptx desteği varsa, daha dengeli bir ses profili seviyorsanız edifier. Yoksa ve bas karakterli bir ses profili seviyorsanız Anker. Genişletmek için tıkla... Telefonum maalesef desteklemiyor ve dinlediğim müziği tüm detaylarıyla kaliteli bir şekilde duymak istiyorum. Bas ön planda değil.