Edifier X600 hala alınır mı?

beetcoin

Decapat
Yer
Bakü, Azerbaycan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Vivobook 15, Intel i5-1135G7 2.4GHz,Kingston 256GB M2 SSD, 8GB RAM, Intel Iris Xe Graphics 4GB.
Meslek
Jr. System Administrator | RHCSA
Öncelikle herkese merhaba. Gündelik kullanım için bass konusunda beni üzmeyecek 2+1 ses sistemi arıyorum. Edifier X600 modelini gözüme çarptı, inceledim internetten ama ürüne sahip olan veya kullanan birisi varsa deneyimlerini benimle paylaşırsa çok sevinirim. İyi günler.

Öncelikle herkese merhaba. Gündelik kullanım için bass konusunda beni üzmeyecek 2+1 ses sistemi arıyorum. Edifier X600 modelini gözüme çarptı, inceledim internetten ama ürüne sahip olan veya kullanan birisi varsa deneyimlerini benimle paylaşırsa çok sevinirim. İyi günler.
Selamlar, 10 yıldan fazladır kullanıyorum (ne zaman aldığımı unuttum), gayet güzel bir ses sistemi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Selamlar, 10 yıldan fazladır kullanıyorum (ne zaman aldığımı unuttum), gayet güzel bir ses sistemi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Merhaba şu anda ürünü satın almak istiyorum. Çoğunlukla müzik dinlemek istiyorum. Rock-Metal tarzı enstürman ağırlıklı şarkılar dinliyorum sizce almalı mıyım? Piyasadaki çoğu ürün bass ağırlıklı, bass çok olunca enstürmanlar duyulmaz oluyor. Sizce almaya uygun mudur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı