Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2021 #1 Merhabalar, edit işine yeni girdim internetten 3-4 video izleyerek şöyle bir edit yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternetten hangi kanalı önerirsiniz? Çünkü çoğu paralı satıyor.
Merhabalar, edit işine yeni girdim internetten 3-4 video izleyerek şöyle bir edit yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İnternetten hangi kanalı önerirsiniz? Çünkü çoğu paralı satıyor.
sial Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 419 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #2 İngilizceniz iyiyse yabancı kanalları izlemenizi öneririm. Ama her şeyin temelini çalışmak atar. Çalıştıkça iyi olacaksınız.
İngilizceniz iyiyse yabancı kanalları izlemenizi öneririm. Ama her şeyin temelini çalışmak atar. Çalıştıkça iyi olacaksınız.
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #3 Yabancı kaynaklara bakmanı tavsiye ederim Türk olarak sadece onur naci öztürkleri öneririm ama Adobe programları kullanıyor isen.
Yabancı kaynaklara bakmanı tavsiye ederim Türk olarak sadece onur naci öztürkleri öneririm ama Adobe programları kullanıyor isen.