neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 20 Nisan 2024 #11 GoDd1 dedi: Bende aynı şeyi söyledim niye dislike atıyorsun? Genişletmek için tıkla... Dediğimin tersini söylemişsiniz.
GoDd1 dedi: Bende aynı şeyi söyledim niye dislike atıyorsun? Genişletmek için tıkla... Dediğimin tersini söylemişsiniz.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Nisan 2024 #12 neqetria dedi: Dediğimin tersini söylemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Profesyonel videolar olarak demek istediğim uzun Youtube videoları AE ile onları yapamazsın. alpermen dedi: Eğer burada bilgili bir arkadaş varsa benim PC After Effects'de nasıl bir performans sunar? Genişletmek için tıkla... GT 1030 + R3 4100 ile AE 2020 kullanıyordum ben bazen saçmalayıp çökse de iyi performans veriyordu.
neqetria dedi: Dediğimin tersini söylemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Profesyonel videolar olarak demek istediğim uzun Youtube videoları AE ile onları yapamazsın. alpermen dedi: Eğer burada bilgili bir arkadaş varsa benim PC After Effects'de nasıl bir performans sunar? Genişletmek için tıkla... GT 1030 + R3 4100 ile AE 2020 kullanıyordum ben bazen saçmalayıp çökse de iyi performans veriyordu.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 20 Nisan 2024 #13 alpermen dedi: Eyer burada bilgili bir arkadaş varsa benim PC After Effects'de nasıl bir performans sunar. Genişletmek için tıkla... Bende eskiden 1050TI ile kullanıyordum çoğu zaman kasacaktır, verebildiğiniz kadar Ram verin. Ağır program sonuçta.
alpermen dedi: Eyer burada bilgili bir arkadaş varsa benim PC After Effects'de nasıl bir performans sunar. Genişletmek için tıkla... Bende eskiden 1050TI ile kullanıyordum çoğu zaman kasacaktır, verebildiğiniz kadar Ram verin. Ağır program sonuçta.