Edit için nasıl video indirebilirim?

Merhaba, sevdiğim dizi ve filmler için edit yapmak istiyorum. Ama yasal değil gibi bir şey gördüm. Ben sadece kendim için yapacağım ve yayınlama gibi bir düşüncem yok. O yüzden sormak istedim. Yasal değilse hiç bulaşmayayım. Ayrıca videoları indirebileceğim güvenilir bir site lazım. Nasıl bulabilirim?

Not: YouTube üzerinde yayınlanan sahneleri indirmeyi düşünüyorum.
Sadece kendin bakacaksan ve "gerçekten" kaliteli bir iş yaparak kendimi deneyeceğim diyorsan bi' tık illegal yöntemim var. Edit yapacağım filmi Torrent olarak yüksek kalitede indiriyorum, ve kafama göre müziğe uyumlu bir şekilde kesip biçiyorum. İşte bu kadar, o yaptığım editi kaliteli bir şekilde izlemek beni benden alıyor!
Peki bu programlar güvenilir mi? Bende savefrom.net diye bir site buldum ama güvenli mi bilmiyorum.
YouTube'dan video dönüştürmek istediğimde y2mate sitesini kullanıyorum hocam ben, önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı