Fiireflyy Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 356 Çözümler 1 18 Mayıs 2025 #1 Oyun oynarken OBS üzerinden kayıt alıp YouTube atmayı düşünüyorum. CapCut Pro'yu denedim ama videoyu çok bozuyor. Filmora, Camtasia ve Movavi'yi öneren çok kişi gördüm. Sizce hangisini öğrenmeliyim?
Oyun oynarken OBS üzerinden kayıt alıp YouTube atmayı düşünüyorum. CapCut Pro'yu denedim ama videoyu çok bozuyor. Filmora, Camtasia ve Movavi'yi öneren çok kişi gördüm. Sizce hangisini öğrenmeliyim?
benji Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 18 Mayıs 2025 #2 Adobe After Effects veya Premiere Pro öneririm. Diğer uygulamalar ne yapabileceğini çok kısıtlıyor pro versiyonu olsa bile.
Adobe After Effects veya Premiere Pro öneririm. Diğer uygulamalar ne yapabileceğini çok kısıtlıyor pro versiyonu olsa bile.
Fiireflyy Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 356 Çözümler 1 18 Mayıs 2025 #3 Hocam Premiere Pro çok pahalı kendisi olsun pluginleri olsun korsan yazılımda kullanmak istemiyorum.
benji Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 18 Mayıs 2025 #4 Fiireflyy dedi: Hocam Premiere Pro çok pahalı kendisi olsun pluginleri olsun korsan yazılımda kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve'a bakabilirsiniz o halde. Diğer uygulamalar size pek fazla özgürlük tanımıyor bence.
Fiireflyy dedi: Hocam Premiere Pro çok pahalı kendisi olsun pluginleri olsun korsan yazılımda kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve'a bakabilirsiniz o halde. Diğer uygulamalar size pek fazla özgürlük tanımıyor bence.
8 811150 Centipat Cep Doktoru Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Mayıs 2025 #5 DaVinci Resolve bakabilirsiniz. Ücretsiz diye biliyorum.
Fiireflyy Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 356 Çözümler 1 18 Mayıs 2025 #6 DaVinci Resolve ücretsiz ve ücretli hali var arasındaki fark nedir? Özgürlük derken basit işler yapmayı planlıyorum. Şu an Movavi almayı düşünüyorum. benji dedi: DaVinci Resolve'a bakabilirsiniz o halde. Diğer uygulamalar size pek fazla özgürlük tanımıyor bence. Genişletmek için tıkla...
DaVinci Resolve ücretsiz ve ücretli hali var arasındaki fark nedir? Özgürlük derken basit işler yapmayı planlıyorum. Şu an Movavi almayı düşünüyorum. benji dedi: DaVinci Resolve'a bakabilirsiniz o halde. Diğer uygulamalar size pek fazla özgürlük tanımıyor bence. Genişletmek için tıkla...
benji Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 18 Mayıs 2025 #7 Fiireflyy dedi: DaVinci Resolve ücretsiz ve ücretli hali var arasındaki fark nedir? Özgürlük derken basit işler yapmayı planlıyorum. Şu an Movavi almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığımdan fikrim yok ama şöyle bir video buldum işinize yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fiireflyy dedi: DaVinci Resolve ücretsiz ve ücretli hali var arasındaki fark nedir? Özgürlük derken basit işler yapmayı planlıyorum. Şu an Movavi almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığımdan fikrim yok ama şöyle bir video buldum işinize yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fiireflyy Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 356 Çözümler 1 18 Mayıs 2025 #8 Hocam DaVinci Resolve kullanacağım gibi diğer dediğim programlar özgürlüğü dediğiniz gibi çok kısıtlıyor.
Hocam DaVinci Resolve kullanacağım gibi diğer dediğim programlar özgürlüğü dediğiniz gibi çok kısıtlıyor.