Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Joker editi yaptım da zahmet olmazsa izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2023
Joker editi yaptım da zahmet olmazsa izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Queshen Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 374 Çözümler 1 Yer Marseille, France 15 Ekim 2023 #2 Elinize sağlık, güzel olmuş
E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 Hocam son ending bölümünde kullandığınız efektin ismini söyleme imkanınız var mı? Elinize sağlık bu arada.
Hocam son ending bölümünde kullandığınız efektin ismini söyleme imkanınız var mı? Elinize sağlık bu arada.
LemonTree68 Hectopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 1.043 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #4 Yazı animasyonunu değiştirseniz çok daha hoş olur bence. arkaplandaki sesleri de bazı yerlerde kısık bazı yerlerde yüksek yani değişken şekilde yaparsanız daha fazla dikkat çekebilir. son bölüm güzel olmuş bu arada.
Yazı animasyonunu değiştirseniz çok daha hoş olur bence. arkaplandaki sesleri de bazı yerlerde kısık bazı yerlerde yüksek yani değişken şekilde yaparsanız daha fazla dikkat çekebilir. son bölüm güzel olmuş bu arada.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #5 egecanim23 dedi: Hocam son ending bölümünde kullandığınız efektin ismini söyleme imkanınız var mı? Elinize sağlık bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz çizgi geçiş efekti mi ? Yoksa shakeler mi ? Queshen dedi: Elinize sağlık, güzel olmuş Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
egecanim23 dedi: Hocam son ending bölümünde kullandığınız efektin ismini söyleme imkanınız var mı? Elinize sağlık bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz çizgi geçiş efekti mi ? Yoksa shakeler mi ? Queshen dedi: Elinize sağlık, güzel olmuş Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
MaskülenBiri Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 332 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #6 Police dedi: Joker editi yaptım da zahmet olmazsa izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Müzik adı ne hocam?
Police dedi: Joker editi yaptım da zahmet olmazsa izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Müzik adı ne hocam?
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #7 MaskülenBiri dedi: Müzik adı ne hocam? Genişletmek için tıkla... SURGERY-IMPERATIVE
ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 15 Ekim 2023 #8 Police dedi: Joker editi yaptım da zahmet olmazsa izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yazı tipini biraz koyu yapsan ve içten dışa doğru artan bir kararma yaparsan süper olur.
Police dedi: Joker editi yaptım da zahmet olmazsa izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yazı tipini biraz koyu yapsan ve içten dışa doğru artan bir kararma yaparsan süper olur.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #9 ahmetflixs dedi: Yazı tipini biraz koyu yapsan ve içten dışa doğru artan bir kararma yaparsan süper olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim geçişler ve görüntü için bir eleştiriniz var mı ?
ahmetflixs dedi: Yazı tipini biraz koyu yapsan ve içten dışa doğru artan bir kararma yaparsan süper olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim geçişler ve görüntü için bir eleştiriniz var mı ?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.298 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #10 Police dedi: Joker editi yaptım da zahmet olmazsa izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yazıları capcuttan yapmışsın. Çok sırıtıyor kötü duruyor.
Police dedi: Joker editi yaptım da zahmet olmazsa izler misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yazıları capcuttan yapmışsın. Çok sırıtıyor kötü duruyor.