W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 5 Şubat 2024 #1 Geçenlerde başka bir video yüklemiştim ve bayağı bir eleştiri almıştım. Bu yaptığım videonun eksikleri neler? Yorumlarınızı çok merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Geçenlerde başka bir video yüklemiştim ve bayağı bir eleştiri almıştım. Bu yaptığım videonun eksikleri neler? Yorumlarınızı çok merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 Eline sağlık. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2024
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 5 Şubat 2024 #3 Yazı fontu fazla Basic, onu değiştir. Başlangıçta müzik sesi fazla onu da kısman lazım.
Last Avenger Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 596 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 Witches dedi: Geçenlerde başka bir video yüklemiştim ve bayağı bir eleştiri almıştım. Bu yaptığım videonun eksikleri neler? Yorumlarınızı çok merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konuşma kısmında müzik yavaş yavaş yükselse daha iyi. Direkt olarak sesli girince hoş olmuyor.
Witches dedi: Geçenlerde başka bir video yüklemiştim ve bayağı bir eleştiri almıştım. Bu yaptığım videonun eksikleri neler? Yorumlarınızı çok merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konuşma kısmında müzik yavaş yavaş yükselse daha iyi. Direkt olarak sesli girince hoş olmuyor.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #5 Kötü olmuş biraz gelişir.
seliminhoo Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2024 #6 Fontu değiştir ve sondaki slowed müziği kaldır bence.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.660 Makaleler 5 Çözümler 38 8 Şubat 2024 #7 İçerik güzel video kötü sesi kısmalısın başlangıçta ve kullandığın efektler çok kötü duruyorlar bence bu içerikle daha iyi bir video çıkartabilirsin.
İçerik güzel video kötü sesi kısmalısın başlangıçta ve kullandığın efektler çok kötü duruyorlar bence bu içerikle daha iyi bir video çıkartabilirsin.