Edit nasıl olmuş?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar bir edit düzenledim alight Motion'dan editin linkini bırakıyorum edit olmuş mu ya da edit öneriniz var mı? (ekstra efekt gibisinden) cevaplarsanız sevinirim.
New Project 64 [03EDAF7]

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir edit düzenledim alight Motion'dan editin linkini bırakıyorum edit olmuş mu ya da edit öneriniz var mı? (ekstra efekt gibisinden) cevaplarsanız sevinirim.
New Project 64 [03EDAF7]
Aynı clipleri kullanman kötü olmuş,glitch kötü shake fena değil,geçişlere de bir şeyler eklersen fena olmaz 4/10

Güzel olmuş. Tavsiyede bulunayım, ben edit bilmiyorum ama izleyici gözünden bir tavsiye yapabilirim diye düşünüyorum. 4. saniyede bir patlama olsa daha iyi olur. Bu patlama illa düşündüğün şekilde bir patlama olmayabilir. Örneğin şarkı sessizleşebilir bir anda ses yükselebilir vesaire. Geçiş olsun yani, bir anda geçmiş. Onun dışında güzel olmuş, tebrik ederim.

Güzel olmuş ama aynı clipleri kullanmasaydın keşke.

Ban vardı hocam geldim şimdi zaten haftaya cuma paylaşacağım editi değiştiririm çok kötü duruyorsa.

Aynı clipleri kullanman kötü olmuş, glitch kötü shake fena değil, geçişlere de bir şeyler eklersen fena olmaz 4/10

Ne ekleyebilirim mesela öneri var mıdır hocam.

Deneyebilirim olursa kullanırım tavsiyeniz için sağ olun hocam.

Deneyebilirim olursa kullanırım tavsiyeniz için sağ olun hocam.

Baştaki arka plan ve koyduğun görsel güzel olmamış onun yerine logoları indirip güzel bir font ile güzelleştirebilirdin. Geçiş olmamış hatta direk geçiş yok başta neyse. Müzik çok hareketli olmasına rağmen editte bunu göremiyorum. Opaklı geçiş olmamış. Koyduğun credit yani en aşağıya koyduğun hesap ismi de güzel durmuyor fazla gölge koymuşsun. Kısaca olmamış bu edit. Hangi programdan yaptın anlamadım muhtemelen alight motion ama az daha geliştir kendini.

Font önerisi var mı editi paylaşmak için çok zamanım var baştan tasarlamayi düşünüyorum zaten şu an.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…