Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 5 Mart 2022 #11 The Pupet dedi: @Whit3lce Fnaf'çı geldi. Genişletmek için tıkla... Ben Golden Freddy'ciyim.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2022 #12 The Pupet dedi: Five Nights at Freddy's scoot cawthon tarafından yapılıp geliştirilen video oyunu serisi. Türkiye'de kitlesi bir Minecraft kadarolmasa da büyüktür. Genişletmek için tıkla... Oyunu sevmediğimden "raised eyebrow" emojisi attım. Konudan sapmayalım lütfen.
The Pupet dedi: Five Nights at Freddy's scoot cawthon tarafından yapılıp geliştirilen video oyunu serisi. Türkiye'de kitlesi bir Minecraft kadarolmasa da büyüktür. Genişletmek için tıkla... Oyunu sevmediğimden "raised eyebrow" emojisi attım. Konudan sapmayalım lütfen.
Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #13 The Pupet dedi: Five Nights at Freddy's scoot cawthon tarafından yapılıp geliştirilen video oyunu serisi. Türkiye'de kitlesi bir Minecraft kadarolmasa da büyüktür. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de seven çok yok ya.
The Pupet dedi: Five Nights at Freddy's scoot cawthon tarafından yapılıp geliştirilen video oyunu serisi. Türkiye'de kitlesi bir Minecraft kadarolmasa da büyüktür. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de seven çok yok ya.
The Pupet Picopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 114 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #14 Cevap veren herkese teşekkürler.
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 5 Mart 2022 #15 The Snow Patrol dedi: Oyunu sevmediğimden "raised eyebrow" emojisi attım. Konudan sapmayalım lütfen. Genişletmek için tıkla... Kendin konudan sapıp ''Konudan sapmayalım lütfen'' demen ironik.
The Snow Patrol dedi: Oyunu sevmediğimden "raised eyebrow" emojisi attım. Konudan sapmayalım lütfen. Genişletmek için tıkla... Kendin konudan sapıp ''Konudan sapmayalım lütfen'' demen ironik.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2022 #16 Xaxes dedi: Kendin konudan sapıp ''Konudan sapmayalım lütfen'' demen ironik. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Bilgisayar ise Adobe uygulamaları kullanabilirsiniz. Motion blur efekti için sise DaVinci Resolve kullanılabilir. Telefon ise pek bir ilgim yok telefonlarla bilmiyorum pek.
Xaxes dedi: Kendin konudan sapıp ''Konudan sapmayalım lütfen'' demen ironik. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Bilgisayar ise Adobe uygulamaları kullanabilirsiniz. Motion blur efekti için sise DaVinci Resolve kullanılabilir. Telefon ise pek bir ilgim yok telefonlarla bilmiyorum pek.