Şarkı ben ne alaka.İlk kez böyle bir edit yaptım. Zevk amaçlı. Olmus mu? Olmadiysa hataları söyler misiniz?![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Şarkı ben ne alaka.İlk kez böyle bir edit yaptım. Zevk amaçlı. Olmus mu? Olmadiysa hataları söyler misiniz?![]()
Olmamış bence. Müziği tam oturtamamışsın ve vurgulu yerlerin vurgulu olduğunu anlamak çok zor.
Videonun başı ile şarkı ritmi uyumlu değil. Ve şarkının hit kısmı vuruşlardan önce geliyor onu düzeltirsen çok çok daha güzel olur.
Muhtemelen bu videoyu görmüşsündür ama görmediysen atayım zamanının efsane editi.
Editin kötü değil ama bunun gibi yapabilirsen çok daha iyi olur.
Bunun üzerine yoğunlaşacağım teşekkürler.Olmamış bence. Müziği tam oturtamamışsın ve vurgulu yerlerin vurgulu olduğunu anlamak çok zor.
Bir dahakine arttırayım.Güzel olmuş eline sağlık ama şarkının bassı artısaydın daha da güzel olurdu.
Çok iyi fikir.Bunu kesinlikle uygulayacağım.Ateş edilen yerlerde müziğin sesini biraz düşürebilirseniz güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.