Edit programı önerisi

KeremKarakuş

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600, GTX 1660 Ti, 16 GB Ram, PRIME B450M-K II, DirectX 12
Güzel ve komik videolar yapabileceğim edit programı istiyorum. Kırmızı efekt BASS felan yapacağım, komik olması için. Program adı yeterli.

Bilgisayardan yapacaksan Adobe Premiere Pro. Bu iş için en kapsamlı ve profesyonel edit programıdır kendisi. Orjinal kullanmak istersen ve paran varsa aylık 550 tl ödersin. Öğrenme hevesin varsa 1 aya kabasını öğrenirsin.

Profesyonel bir şey istemiyorum, birkaç edit yapıp bırakıcam dersen herhangi ücretsiz bir programı kullanabilirsin.

Telefondan yaparım dersen, ki ben önermem, yapacakların sınırlı olur; kinemaster pro veya capcut öneririm. Telefondan apk sını bulmak daha kolay olabilir.

Telefon üzerinden alight Motion Pro var. Bahsettiğiniz düzenlemelerin çoğu oradan yapılıyor. PC üzerinden de After Effects kullanarak fantastik şeyler deneyebilirsiniz fakat öncesinde eğitimi şart tabii...

Alight Motion'ın Pro sürümü ücretli. Bu versiyonda bahsettiğiniz efektleri uygulamak için YouTube üzerinden .xml uzantılı dosyalar bulup, indirip, bu dosyanın üzerine basılı tutarak birlikte aç diyorsunuz ve sonrasında oradaki Shake'ler Text'ler oraya aktarılıyor. Daha sonrasında oradan istediğiniz efekti kopyalayıp videonuzun parçalarına uygulayabilirsiniz. Ne kadar açıklayıcı oldu bilemiyorum. İnternetteki eğitimlere göz atmanıza fayda var.

Eğer PC iyise ve paranız varsa veya korsandan korkmıyorsanız After Effects tevisye ederim çünkü sizin işinize belki de en çok yarayacak camera traker (3D ortam tarama) olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı