EmirhanAkce Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar, ödev varda mümkünse Türkçe olan video birleştirme montaj falan kesme kırpma yapabileceğim program arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2020
Arkadaşlar, ödev varda mümkünse Türkçe olan video birleştirme montaj falan kesme kırpma yapabileceğim program arıyorum.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 26 Şubat 2020 #2 Türkçe değil ama ücretsiz olan DaVinci Resolve öneririm. DaVinci Resolve | Blackmagic Design Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar. www.blackmagicdesign.com
Türkçe değil ama ücretsiz olan DaVinci Resolve öneririm. DaVinci Resolve | Blackmagic Design Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar. www.blackmagicdesign.com
yagamilayto31 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #3 EmirhanAkce dedi: Arkadaşlar, ödev varda mümkünse Türkçe olan video birleştirme montaj falan kesme kırpma yapabileceğim program arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sony Vegas Pro'yu öneririm. Hem profesyonel, hemde çok kolay bir şekilde amatör videolar hazırlayabilirsiniz.
EmirhanAkce dedi: Arkadaşlar, ödev varda mümkünse Türkçe olan video birleştirme montaj falan kesme kırpma yapabileceğim program arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sony Vegas Pro'yu öneririm. Hem profesyonel, hemde çok kolay bir şekilde amatör videolar hazırlayabilirsiniz.