Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 17 Ağustos 2023 #11 egecanim23 dedi: İlk başta Zoom yapmana gerek yoktu farklı efektlerde koyabilirsin şarkı çok da olmamış ama en azından anlamı var. Onun dışında kötü değil. Genişletmek için tıkla... Zoom yapmadım. İnstagramda sayfam olduğu için ona uygun reels şeklinde yaptım. egecanim23 dedi: DaVinci Resolve var ise renkleri ile oynayabilirsiniz çok az ama %99 Premiere ile yaptınız. Genişletmek için tıkla... Hayır, bilgisayardan Capcut ile yaptım.
egecanim23 dedi: İlk başta Zoom yapmana gerek yoktu farklı efektlerde koyabilirsin şarkı çok da olmamış ama en azından anlamı var. Onun dışında kötü değil. Genişletmek için tıkla... Zoom yapmadım. İnstagramda sayfam olduğu için ona uygun reels şeklinde yaptım. egecanim23 dedi: DaVinci Resolve var ise renkleri ile oynayabilirsiniz çok az ama %99 Premiere ile yaptınız. Genişletmek için tıkla... Hayır, bilgisayardan Capcut ile yaptım.
WenLingZhou Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #12 Edit göremedim, nerede acaba?
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 17 Ağustos 2023 #13 Eren3321 dedi: Bunda bir şey yok ki sadece şarkı ve kesme. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten çok farklı bir edit yaptım demedim. Sadece şarkı seçiniyle görseller nasıl diye sordum. zayedfadi dedi: Adam modemi söktü götürüyor olmasın basınca linke. Genişletmek için tıkla... Daha dosyaya nasıl virüs yüklenebileceğini bile bilmiyorum İçiniz rahat olsun.
Eren3321 dedi: Bunda bir şey yok ki sadece şarkı ve kesme. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten çok farklı bir edit yaptım demedim. Sadece şarkı seçiniyle görseller nasıl diye sordum. zayedfadi dedi: Adam modemi söktü götürüyor olmasın basınca linke. Genişletmek için tıkla... Daha dosyaya nasıl virüs yüklenebileceğini bile bilmiyorum İçiniz rahat olsun.
Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #14 egecanim23 dedi: Hocam anlamazlar. Genişletmek için tıkla... Ne iş yapıyorsun? Bilgisayar Mühendisiyim ben. Şu anda Full stack olarak çalışıyorum. Hem iOS hem backend yazıyorum. Neyi anlamayacağız?
egecanim23 dedi: Hocam anlamazlar. Genişletmek için tıkla... Ne iş yapıyorsun? Bilgisayar Mühendisiyim ben. Şu anda Full stack olarak çalışıyorum. Hem iOS hem backend yazıyorum. Neyi anlamayacağız?
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 17 Ağustos 2023 #15 Yaklaşık 30 tane daha edit yapmıştım, buraya sadece 2 tanesini bırakıyorum. Onları da yorumlarsanız sevinirim. Edit.mp4 drive.google.com Superman - Mesafe.mp4 drive.google.com
Yaklaşık 30 tane daha edit yapmıştım, buraya sadece 2 tanesini bırakıyorum. Onları da yorumlarsanız sevinirim. Edit.mp4 drive.google.com Superman - Mesafe.mp4 drive.google.com
E Eren3321 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 152 18 Ağustos 2023 #16 Matigre dedi: Yaklaşık 30 tane daha edit yapmıştım, buraya sadece 2 tanesini bırakıyorum. Onları da yorumlarsanız sevinirim. Edit.mp4 drive.google.com Superman - Mesafe.mp4 drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam iyi size birkaç şey öğretebilirim bu konuda? Matigre dedi: Sizce kendi yaptığım edit nasıl olmuş? Edit.mp4 drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam sosyal medya kullanıyor musunuz?
Matigre dedi: Yaklaşık 30 tane daha edit yapmıştım, buraya sadece 2 tanesini bırakıyorum. Onları da yorumlarsanız sevinirim. Edit.mp4 drive.google.com Superman - Mesafe.mp4 drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam iyi size birkaç şey öğretebilirim bu konuda? Matigre dedi: Sizce kendi yaptığım edit nasıl olmuş? Edit.mp4 drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam sosyal medya kullanıyor musunuz?
E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #17 Matigre dedi: Zoom yapmadım. Instagram'da sayfam olduğu için ona uygun Reels şeklinde yaptım. Hayır, bilgisayardan CapCut ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Premiere veya DaVinci kullan internet videolarda izle. Matigre dedi: Zoom yapmadım. Instagram'da sayfam olduğu için ona uygun Reels şeklinde yaptım. Hayır, bilgisayardan CapCut ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam karakteri ortalamanızı öneririm bende Batman Arkham Knight bitirdim ve o sahne öyle değil. Karakteri köşeye atarsanız asıl olayı kenara vurmak gibi olur.
Matigre dedi: Zoom yapmadım. Instagram'da sayfam olduğu için ona uygun Reels şeklinde yaptım. Hayır, bilgisayardan CapCut ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Premiere veya DaVinci kullan internet videolarda izle. Matigre dedi: Zoom yapmadım. Instagram'da sayfam olduğu için ona uygun Reels şeklinde yaptım. Hayır, bilgisayardan CapCut ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam karakteri ortalamanızı öneririm bende Batman Arkham Knight bitirdim ve o sahne öyle değil. Karakteri köşeye atarsanız asıl olayı kenara vurmak gibi olur.