ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #1 En çok tercih edilen ve kullanımı kolay olan edit uygulaması tavsiye eder misiniz? Sebebini de belirtirseniz mutlu olurum.
En çok tercih edilen ve kullanımı kolay olan edit uygulaması tavsiye eder misiniz? Sebebini de belirtirseniz mutlu olurum.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 18 Eylül 2024 #2 ckctv dedi: En çok tercih edilen ve kullanımı kolay olan edit uygulaması tavsiye eder misiniz? Sebebini de belirtirseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Capcut, ücretsiz ve profesyonel iş yapmıyorsanız yeterli.
ckctv dedi: En çok tercih edilen ve kullanımı kolay olan edit uygulaması tavsiye eder misiniz? Sebebini de belirtirseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Capcut, ücretsiz ve profesyonel iş yapmıyorsanız yeterli.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 18 Eylül 2024 #3 En çok tercih edilen ve kullanımı kolay dersen CapCut'tan daha iyisi yok. Arayüzü sade ve anlaşılır.
Osmanstarnge Femtopat Katılım 18 Eylül 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #4 ckctv dedi: En çok tercih edilen ve kullanımı kolay olan edit uygulaması tavsiye eder misiniz? Sebebini de belirtirseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Kolay bişiy istiyorsan capcut çok iyi(Ama mükemmel Editler olmaz 2 yıldır capcut kullanıyorum) ama yok ben öğrenirim diyo san Alight Motion After effect Fln da var
ckctv dedi: En çok tercih edilen ve kullanımı kolay olan edit uygulaması tavsiye eder misiniz? Sebebini de belirtirseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Kolay bişiy istiyorsan capcut çok iyi(Ama mükemmel Editler olmaz 2 yıldır capcut kullanıyorum) ama yok ben öğrenirim diyo san Alight Motion After effect Fln da var