Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 15 Nisan 2023 #1 Sizce bir gelecek var mı? Yoksa sayfayı kapatıp köye mi yerleşsem ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
Sizce bir gelecek var mı? Yoksa sayfayı kapatıp köye mi yerleşsem ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 15 Nisan 2023 #3 Gelişir gelişir.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 15 Nisan 2023 #4 Gucccuk gurbaaaa dedi: Sizce bir gelecek var mı? Yoksa sayfayı kapatıp köye mi yerleşsem ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Epilepsi krizi geçirdim.
Gucccuk gurbaaaa dedi: Sizce bir gelecek var mı? Yoksa sayfayı kapatıp köye mi yerleşsem ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Epilepsi krizi geçirdim.
Kozuki_ali Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 511 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #5 Gucccuk gurbaaaa dedi: Sizce bir gelecek var mı? Yoksa sayfayı kapatıp köye mi yerleşsem ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... etrafım titriyo normalmi.
Gucccuk gurbaaaa dedi: Sizce bir gelecek var mı? Yoksa sayfayı kapatıp köye mi yerleşsem ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... etrafım titriyo normalmi.
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 15 Nisan 2023 #6 Güzel olmuş kardeşim, gelişir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Güzel olmuş kardeşim, gelişir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aquaporcy Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 665 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15, Ryzen 7 7735HS, RTX 4050 140W, 24 GB 4800 MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 15 Nisan 2023 #7 Güzel olmuş bence, oyunu hiç oynamamıştım canım oynamak istedi.
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 15 Nisan 2023 #8 aquaporcy dedi: Güzel olmuş bence, oyunu hiç oynamamıştım canım oynamak istedi. Genişletmek için tıkla... Remakesi çıkacak bence bekleyip onu oynayın.
aquaporcy dedi: Güzel olmuş bence, oyunu hiç oynamamıştım canım oynamak istedi. Genişletmek için tıkla... Remakesi çıkacak bence bekleyip onu oynayın.
aquaporcy Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 665 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15, Ryzen 7 7735HS, RTX 4050 140W, 24 GB 4800 MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 15 Nisan 2023 #9 Gucccuk gurbaaaa dedi: Remakesi çıkacak bence bekleyip onu oynayın. Genişletmek için tıkla... Çok isterdim ama onu oynayabileceğim bir donanıma sahip değilim maalesef.
Gucccuk gurbaaaa dedi: Remakesi çıkacak bence bekleyip onu oynayın. Genişletmek için tıkla... Çok isterdim ama onu oynayabileceğim bir donanıma sahip değilim maalesef.