Edit yapmak için 15 bin TL telefon önerisi

544148

Centipat
Merhaba sayın Technopat üyeleri, kasmadan edit programlarını kullanabileceğim örneğin; alight Motion ve CapCut edit yapabileceğim bir telefon satın almak istiyorum. 15 bin TL bütçeyi geçmeyecek, aklımda Realme GT2 - Samsung Galaxy A33 5G - Xiaomi Redmi Note 10 Pro bu telefonlar var. Benim için 15 bin TL bütçeye iyi bir telefon önerebilirseniz çok sevinirim, sarjının hızlı bitmesini istemiyorum. 1 gün olmasa bile sabah 8'den saat akşam 6 ila 7'ye kadar dayanması çok önemli, toza ve suya karşı dayanıklı bir telefon önerebilirseniz çok sevinirim ama çok da önemli değil. Dikkatli kullanabileceğimden eminim, herkese iyi günler dilerim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefondan edit yapamayacağınızı düşünüyorum, telefon ihtiyacınız varsa öneride bulunabiliriz ama edit yapacaksanız bilgisayar şart.

Yapamacağınızı düşünmemin nedeni mobil sektörde profesyonel bir program olmaması.

Telefondan edit yapamayacağınızı düşünüyorum, telefon ihtiyacınız varsa öneride bulunabiliriz ama edit yapacaksanız bilgisayar şart.

Yapamacağınızı düşünmemin nedeni mobil sektörde profesyonel bir program olmaması.

Alight Motion kullanıyorum bilgisayarımda CapCut var oradan editleyip Google Drive ile telefona indirip editi devam ettiriyorum.

Bu arada Vatan Bilgisayar üzerinden satılan önerebilirseniz çok sevinirim.

Alight Motion kullanıyorum bilgisayarımda CapCut var oradan editleyip Google Drive ile telefona indirip editi devam ettiriyorum.

İnce hesapta 17k'ya var bir tane.

Son düzenleyen: Moderatör:

S22 nin batarya sorunu var, çok öneresim gelmiyor ama sağlam işlemcisi vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı