Edit yapmak için 15 bin TL telefon önerisi

Telefondan bu işi yapmak gerçek manada saçma olacaktır bunu söyleyerek başlamak istiyorum.
Eğer amacınız sosyal medya sayfası açıp paylaşımlar yapıp yönetme işiyse size önerim bütçenizin 2/3'üne bulabileceğiniz iPhone XR olacaktır. Pil dışında daha memnun edecektir paylaşım yaparkende kalite düşürür mü diye soru işareti bırakmaz (saydığınız modelleri bilemiyorum ama bu kalite düşüşünden sıkıntı çekmeme açısından mantık Galaxy S21 vs içinde geçerli veya daha ucuza bulunabilecek önceki nesil üst segment cihazların her birisi için).
Size önerim bu işi telefondan yapmamanız, bu bütçeye ufak bir ekleme ile S22 alınmalı diye düşünüyorum yalnızca bütçe açısından düşünürsem ama tekrarlamak gerekirse bu iş cep telefonundan daha doğrusu mobil platformlardan yapılacak bir iş değil.

Evet sayfa açıp edit paylaşımları yapmak için hem de bir yandan kendi ihtiyaçlarım için sarjının bana 1 güne yakın dayanması çok önemli.

Beklenti seviyesine göre değişiklik gösterir bu durum. Mobil üzerinden edit yapıp, bilgisayar kullananlardan daha iyi edit yapanlarda var. (mobil editörüm)

Evet sayfa açıp edit paylaşımları yapmak için hem de bir yandan kendi ihtiyaçlarım için sarjının bana 1 güne yakın dayanması çok önemli.
Hocam burada size önerim asla o parayı ne sıfır bir cihaza harcamanızı ne de direkt olarak o parayı harcamanız yönüne olur, eğer sizin için çok sorun değilse bir Powerbank+eski güçlü cihazlara yönelmenizi öneririm burada da iPhone XR pil ve fiyat bakımından uygun kalabilen cihazlardan. Galaxy S10 Plus modeli de olabilir veya bu tarz modeller genelde 10K civarlarında gezinen.
Şahsen ufak bir Powerbank ve bi tık daha uygun olup yine güçlü bir cihaz sizi gayet idare edebilecek olduğuna inanıyorum.

mi12t öneririm hocam biraz beklerim dersen poco f5 gelecek dimensity 8100'den daha iyi işlemcisi var.

Dikkatli kullanırsam beni 4-5 sene götürür mü ve sarjı bana 1 gün veya 1 güne yakın yeter mi?
Pil sorunu yaşamazsın.

MI12t öneririm hocam biraz beklerim dersen POCO F5 gelecek dimensity 8100'den daha iyi işlemcisi var.

Pil sorunu yaşamazsın.

Anladım fakat Vatan Bilgisayar stoklarında olan başka önerebileceğiniz bir telefon var mı?

İçinde güçlü bir işlemci var götürür. Ağır kullanımda bir günü rahatlıkla çıkarır.

Vatan Bilgisayar stoklarında olan başka önerebileceğiniz bir telefon öneriniz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…