Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar tek atma montajı yapacağım çarkaya şarkı ekleyip hangi programı kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Tunaİos Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #2 adobe after effects kullanabilirsen efsane program
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 Nasus31 dedi: Arkadaşlar tek atma montajı yapacağım çarkaya şarkı ekleyip hangi programı kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Premiere Pro tavsiye ederim.
Nasus31 dedi: Arkadaşlar tek atma montajı yapacağım çarkaya şarkı ekleyip hangi programı kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Premiere Pro tavsiye ederim.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 9 Ekim 2022 #4 Premiere Pro , animasyon için de after effects gidip ben süreyi video kırması da after effects kullanıyorum diyenleri dinleme. Premier pro ile ikisi aynı anda kullanıla biliyor premier prodan alıp oraya direk send yapıp geri alabiliyorsunuz.
Premiere Pro , animasyon için de after effects gidip ben süreyi video kırması da after effects kullanıyorum diyenleri dinleme. Premier pro ile ikisi aynı anda kullanıla biliyor premier prodan alıp oraya direk send yapıp geri alabiliyorsunuz.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 9 Ekim 2022 #5 Tunaİos dedi: Adobe After Effects kullanabilirsen efsane program. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için fazla.
Tunaİos dedi: Adobe After Effects kullanabilirsen efsane program. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için fazla.
Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #6 Jetronin dedi: Premiere Pro tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz Olursa Daha iyi Olur
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2022 #7 Nasus31 dedi: Ücretsiz olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve.