glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.615 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 27 Eylül 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda sanki sarhoşmuşuz gibi. Nasıl yaparım bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda sanki sarhoşmuşuz gibi. Nasıl yaparım bunu?
Çözüm Selares 27 Eylül 2021 After Effetcs üzerinden. S_shake Transform ve graph kullanarak yapılıyor.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.255 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 27 Eylül 2021 #2 After Effetcs üzerinden. S_shake Transform ve graph kullanarak yapılıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.615 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 27 Eylül 2021 #3 Selares dedi: After Effetcs üzerinden. S_shake Transform ve graph kullanarak yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Deniyorum, çok sağ olun. Artı 0 Eksi
Selares dedi: After Effetcs üzerinden. S_shake Transform ve graph kullanarak yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Deniyorum, çok sağ olun.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.255 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 27 Eylül 2021 #4 glikojen dedi: Deniyorum, çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... YouTube'a After Effects "sad edit" ya da"AMV edit" yazarak tuto açıp tuto üzerinden öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Deniyorum, çok sağ olun. Genişletmek için tıkla... YouTube'a After Effects "sad edit" ya da"AMV edit" yazarak tuto açıp tuto üzerinden öğrenebilirsiniz.