2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.073 Çözümler 2 30 Ocak 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Baznx Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 530 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10100f Rx 6500 XT Sapphire 12 Gb Ram 500 Gb Wd Black Harddisk 480 Gb Mld Ssd Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #2 Instagram TikTok kullanıyor musun?
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.073 Çözümler 2 30 Ocak 2023 #3 Baznx dedi: Instagram TikTok kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır. YouTube var sadece.
Baznx Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 530 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 10100f Rx 6500 XT Sapphire 12 Gb Ram 500 Gb Wd Black Harddisk 480 Gb Mld Ssd Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #4 He o zaman güzel olmuş sigma fan boylarından zannettim.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 30 Ocak 2023 #5 2nattydu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geliştirilebilir.
2nattydu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geliştirilebilir.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.073 Çözümler 2 30 Ocak 2023 #6 Baznx dedi: He o zaman güzel olmuş sigma fan boylarından zannettim. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle büyük bir takıntım yok. Benim de hoşuma gidiyor ama böyle editler yapması falan.
Baznx dedi: He o zaman güzel olmuş sigma fan boylarından zannettim. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle büyük bir takıntım yok. Benim de hoşuma gidiyor ama böyle editler yapması falan.
Boyur Femtopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #7 2nattydu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Efektler daha aktif kullanılabilirdi onun dışında edit iyi olmuş.
2nattydu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Efektler daha aktif kullanılabilirdi onun dışında edit iyi olmuş.
430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 30 Ocak 2023 #8 Baznx dedi: He o zaman güzel olmuş sigma fan boylarından zannettim. Genişletmek için tıkla... Sigma fan boylarından olsaydı ''Kötü olmuş.'' mu diyecektin hocam? 2nattydu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geçiş efektleri kullanılabilirdi. Yine de ellerine sağlık, geliştirebileceğini düşünüyorum.
Baznx dedi: He o zaman güzel olmuş sigma fan boylarından zannettim. Genişletmek için tıkla... Sigma fan boylarından olsaydı ''Kötü olmuş.'' mu diyecektin hocam? 2nattydu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geçiş efektleri kullanılabilirdi. Yine de ellerine sağlık, geliştirebileceğini düşünüyorum.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.073 Çözümler 2 30 Ocak 2023 #9 Boyur dedi: Efektler daha aktif kullanılabilirdi onun dışında edit iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Daha yeni başladım bu işe o yüzden kullandığım uygulamalar üst düzey değil. En yakın zamanda After Effects'i öğrenip daha iyi editleri yapacağım.
Boyur dedi: Efektler daha aktif kullanılabilirdi onun dışında edit iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Daha yeni başladım bu işe o yüzden kullandığım uygulamalar üst düzey değil. En yakın zamanda After Effects'i öğrenip daha iyi editleri yapacağım.
Boyur Femtopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #10 2nattydu dedi: Daha yeni başladım bu işe o yüzden kullandığım uygulamalar üst düzey değil. En yakın zamanda After Effects'i öğrenip daha iyi editleri yapacağım. Genişletmek için tıkla... Premiere Pro kullanıyorsan Spunkram Library satın almanı öneririm.
2nattydu dedi: Daha yeni başladım bu işe o yüzden kullandığım uygulamalar üst düzey değil. En yakın zamanda After Effects'i öğrenip daha iyi editleri yapacağım. Genişletmek için tıkla... Premiere Pro kullanıyorsan Spunkram Library satın almanı öneririm.