SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.088 Çözümler 25 12 Haziran 2024 #1 Bir arkadaşıma gösterdim 10 üzerinden 3 puan verdi o kadar kötü mü? Yoksa arkadaşım mı zevksiz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak normalde bu edit böyle değil YouTube'a yükleyince böyle gözükmüş mavileşme pembeleşme gibi şeyler yok varsayın. 2.Ek yanınızda biri varsa kısık sesle izleyin ses biraz gariplerine gidebilir. Son düzenleme: 12 Haziran 2024
Bir arkadaşıma gösterdim 10 üzerinden 3 puan verdi o kadar kötü mü? Yoksa arkadaşım mı zevksiz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak normalde bu edit böyle değil YouTube'a yükleyince böyle gözükmüş mavileşme pembeleşme gibi şeyler yok varsayın. 2.Ek yanınızda biri varsa kısık sesle izleyin ses biraz gariplerine gidebilir.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.025 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Bu şarkı ne?
2 248285 Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 1.001 Çözümler 8 12 Haziran 2024 #3 Müzik tercihinizi sorgulamanız aşırı hoş olur bence. Ve geçişler sıradan olmuş.
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 12 Haziran 2024 #4 Olmamış.
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 485 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #5 SiyahiBeyfendi dedi: Bir arkadaşıma gösterdim 10 üzerinden 3 puan verdi o kadar kötü mü? Yoksa arkadaşım mı zevksiz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak normalde bu edit böyle değil YouTube'a yükleyince böyle gözükmüş mavileşme pembeleşme gibi şeyler yok varsayın. Genişletmek için tıkla... 50 Liraya yaptırılan editler olur gibi.
SiyahiBeyfendi dedi: Bir arkadaşıma gösterdim 10 üzerinden 3 puan verdi o kadar kötü mü? Yoksa arkadaşım mı zevksiz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak normalde bu edit böyle değil YouTube'a yükleyince böyle gözükmüş mavileşme pembeleşme gibi şeyler yok varsayın. Genişletmek için tıkla... 50 Liraya yaptırılan editler olur gibi.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 12 Haziran 2024 #6 Aşırı kötü değil. Ben gayet güzel buldum.
K Kaankarakoz Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #7 SiyahiBeyfendi dedi: Bir arkadaşıma gösterdim 10 üzerinden 3 puan verdi o kadar kötü mü? Yoksa arkadaşım mı zevksiz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak normalde bu edit böyle değil YouTube'a yükleyince böyle gözükmüş mavileşme pembeleşme gibi şeyler yok varsayın. Genişletmek için tıkla... 10/6 hocam.
SiyahiBeyfendi dedi: Bir arkadaşıma gösterdim 10 üzerinden 3 puan verdi o kadar kötü mü? Yoksa arkadaşım mı zevksiz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak normalde bu edit böyle değil YouTube'a yükleyince böyle gözükmüş mavileşme pembeleşme gibi şeyler yok varsayın. Genişletmek için tıkla... 10/6 hocam.
C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Haziran 2024 #8 Öyle aman aman bir kötülüğü yok da keşke yüksek ses de açmasaydım dedirtiyor insana, biri duyarsa açıklayamazsın
Öyle aman aman bir kötülüğü yok da keşke yüksek ses de açmasaydım dedirtiyor insana, biri duyarsa açıklayamazsın
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 12 Haziran 2024 #9 Arkadaki şarkı seçimi garip olmuş ama.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.088 Çözümler 25 12 Haziran 2024 #10 Şarkıyı bilerek böyle seçtim sadece şarkıdan dolayımı kötü?