egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #21 Enahaine dedi: Yüklüyorum hocam doğru şey mi bilmiyorum ama. Eki Görüntüle 1628167 Genişletmek için tıkla... Evet doğru dosyayı indiryorsunuz hocam USB ile kurulum yapamasanız içindeki setup exe ile calıştırabilrsiniz
Enahaine dedi: Yüklüyorum hocam doğru şey mi bilmiyorum ama. Eki Görüntüle 1628167 Genişletmek için tıkla... Evet doğru dosyayı indiryorsunuz hocam USB ile kurulum yapamasanız içindeki setup exe ile calıştırabilrsiniz
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.795 Makaleler 1 Çözümler 9 9 Ocak 2023 #22 egg bu bizim sarp dedi: Evet doğru dosyayı indiryorsunuz hocam USB ile kurulum yapamasanız içindeki setup exe ile calıştırabilrsiniz. Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdıracağım hocam.
egg bu bizim sarp dedi: Evet doğru dosyayı indiryorsunuz hocam USB ile kurulum yapamasanız içindeki setup exe ile calıştırabilrsiniz. Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdıracağım hocam.
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #23 Enahaine dedi: Rufus ile yazdıracağım hocam. Genişletmek için tıkla... bu arada hocam doğrumudur bilmem ama resmi siteden iso alıp kurduğunzda 180 gün sonra sizden lisans isteyecek
Enahaine dedi: Rufus ile yazdıracağım hocam. Genişletmek için tıkla... bu arada hocam doğrumudur bilmem ama resmi siteden iso alıp kurduğunzda 180 gün sonra sizden lisans isteyecek
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 10 9 Ocak 2023 #24 Enahaine dedi: Yüklüyorum hocam doğru şey mi bilmiyorum ama. Eki Görüntüle 1628167 Genişletmek için tıkla... Evet hocam doğru. Enahaine dedi: Rufus ile yazdıracağım hocam. Genişletmek için tıkla... Evet rufus ile yazdırın. Hocam kurulum ekranında sizden key isterse bu keyi girin MMPB-38DD4-R2823-62W8D-VXKJB sadece kurulum ekranında ki key ekranını geçmek için.
Enahaine dedi: Yüklüyorum hocam doğru şey mi bilmiyorum ama. Eki Görüntüle 1628167 Genişletmek için tıkla... Evet hocam doğru. Enahaine dedi: Rufus ile yazdıracağım hocam. Genişletmek için tıkla... Evet rufus ile yazdırın. Hocam kurulum ekranında sizden key isterse bu keyi girin MMPB-38DD4-R2823-62W8D-VXKJB sadece kurulum ekranında ki key ekranını geçmek için.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.795 Makaleler 1 Çözümler 9 9 Ocak 2023 #25 fxtih dedi: Evet hocam doğru. Evet Rufus ile yazdırın. Hocam kurulum ekranında sizden key isterse bu keyi girin MMPB-38DDR4-R2823-62W8D-vxkjb sadece kurulum ekranında ki key ekranını geçmek için. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ikisi var hangisi acaba. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 5,6 KB · Görüntüleme: 14
fxtih dedi: Evet hocam doğru. Evet Rufus ile yazdırın. Hocam kurulum ekranında sizden key isterse bu keyi girin MMPB-38DDR4-R2823-62W8D-vxkjb sadece kurulum ekranında ki key ekranını geçmek için. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ikisi var hangisi acaba.
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 10 9 Ocak 2023 #26 Enahaine dedi: Hocam bu ikisi var hangisi acaba. Genişletmek için tıkla... İlki olması lazım embeded yani.
Enahaine dedi: Hocam bu ikisi var hangisi acaba. Genişletmek için tıkla... İlki olması lazım embeded yani.
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #27 fxtih dedi: İlki olması lazım embeded yani. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sürümde herhangi bir uyumsuzluk sorunu vb şeyler var mı valorarntı açar mı ve FPS artartımı bende kurmayı düşünüyorum
fxtih dedi: İlki olması lazım embeded yani. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sürümde herhangi bir uyumsuzluk sorunu vb şeyler var mı valorarntı açar mı ve FPS artartımı bende kurmayı düşünüyorum
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 10 9 Ocak 2023 #28 egg bu bizim sarp dedi: Hocam bu sürümde herhangi bir uyumsuzluk sorunu vb şeyler var mı valorarntı açar mı ve FPS artartımı bende kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet açar hocam Valorant'ı Windows 7'de bile açıyor diye biliyorum.
egg bu bizim sarp dedi: Hocam bu sürümde herhangi bir uyumsuzluk sorunu vb şeyler var mı valorarntı açar mı ve FPS artartımı bende kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet açar hocam Valorant'ı Windows 7'de bile açıyor diye biliyorum.
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #29 fxtih dedi: Evet açar hocam Valorant'ı Windows 7'de bile açıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... hocam bu arda key calışmadı Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-01-09 231803.png 72,7 KB · Görüntüleme: 20
fxtih dedi: Evet açar hocam Valorant'ı Windows 7'de bile açıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... hocam bu arda key calışmadı
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 9 Ocak 2023 #30 Windows 8.1 editlenmeden bile çok hafif bu sistemle modlu Windows'a gerek yok bence.