Editlerim nasıl olmuş?

hellomister

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Öylesine walter white editi ile Arthur Morgan editi yapayım dedim (spoiler yok) kesinlikle devam etmeyeceğim edite, karakterleri sevdiğim için bir tane yapayım dedim. Sizce nasıl olmuş? Kötüyse kötü diyebilirsiniz sorun değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence iyi olmuş bana yap deseniz böyle bir şey hayatta yapamam ama WW editte sanki ışıklı mışıklı şeyler olsaymış süper olurmuş.

Kendinizi biraz daha gelistirebilirsiniz. Biraz boş bir edit.

Gayet kötü olmuş ama ilk editleriniz olduğu için normal. Bence ilk olarak şarkıyla uyumlu yerlerde kliplerin geçişini ayarlayın, shake kullanmayı öğrenmeden kullanmayın ve geçişlerin öğretici videolarını izleyin.

Instagram'da 2 yıllık editci olup hala böyle yapanlar var. Siz daha başındasınız, geliştirmeye çok açık.

Instagram'da tek vasfı futbol videoları olan çocukların editine benzemiş. Açık net güzel değil şarkı seçimi kötü, sadece fotoğraf değişiyor.
Kendinizi biraz daha gelistirebilirsiniz. Biraz boş bir edit.
Instagram'da 2 yıllık editci olup hala böyle yapanlar var. Siz daha başındasınız, geliştirmeye çok açık.
Teşekkürler Evet hocam şarkıyı bayağı aradım WW editte hiç içime sinen bulamadım en son bu biraz iyi geldi. Evet daha ilk edittim, dediklerinizi yapacağım devam edersem teşekkürler

Benim edit yapışım seninkindende kötü. Senin editin bi gideri var, bende oda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…