Editlik video nereden bulunur?

648158

Centipat
Arkadaşlar merhaba, edit işleri ile uğraşıyorum bir süredir fakat artık edit için video bulamaz oldum. Atıyorum captain price için 30 saniyelik edit yapacağım ama video bulamıyorum, bunun bir sitesi var mı yoksa YouTube'dan kesit almaya devam mı? Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, edit işleri ile uğraşıyorum bir süredir fakat artık edit için video bulamaz oldum. Atıyorum captain price için 30 saniyelik edit yapacağım ama video bulamıyorum, bunun bir sitesi var mı yoksa YouTube'dan kesit almaya devam mı? Teşekkürler.
Hocam site yok. Bazıları Drive'a yüklüyor sadece. Bir de bazı kanallar yüksek çözünürlükte video yüklüyorlar YT'ye oradan indirip yapabilirsiniz. Ben futbol editleri için Timo FF kanalının kliplerini kullanıyorum. Görüntü kalitesi bayağı yüksek. Bir de piyasada hep aynı klipler dönüyor. Twixtor tarzı bulursanız daha iyi olur. Bazı İnstagram sayfaları da klip veriyor ancak nasıl klipler bilmiyorum. Hiçbirini kullanmadım.

Instagram üzerinden "Captan Price scene pack," veya,"Call of Duty scenepack" yazarsan 1080p ve 4K meega üzerinden birleştirilmiş sahneler paylaşan adamlar bulabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı