Editör nasıl olunur?

limon.34

Picopat
Başlıkta dediğim gibi arkadaşlar bu işi az çok bilen birileri varsa yardımcı olabilirse sevinirim video editörlüğü iyi sosyaller.

Başlıkta dediğim gibi arkadaşlar bu işi az çok bilen birileri varsa yardımcı olabilirse sevinirim video editörlüğü iyi sosyaller.

Bu işe ilk bütçe ayırarak başlayacaksan güzel eğitim/kurs hizmetleri var Online olarak. Ben deneyerek yanılarak, YouTube'dan ufak tefek videolar izleyerek öğrendim. Mobil mi kullanacaksın, bilgisayar mı?

Bu işe ilk bütçe ayırarak başlayacaksan güzel eğitim/kurs hizmetleri var Online olarak. Ben deneyerek yanılarak, YouTube'dan ufak tefek videolar izleyerek öğrendim. Mobil mi kullanacaksın, bilgisayar mı?

İkisi de var hocam bilgisayar da kullanabilirim mobilde. Bilgisayarda sistemim öyle programları kaldırabilir.

Öncelikle mobilden yapamazsın zor olur bilgisayar ile yapman lazım.Kendine bir kaç tane edit uygulaması bul hangilerini kullanacaksın ona göre o uygulamaya yoğunlaş.Youtubedan videolar izleyerek edit uygulamalarını kullanmayı öğren,kendin edit yaparak öğren böyle böyle öğrenirsin

Öncelikle mobilden yapamazsın zor olur bilgisayar ile yapman lazım. Kendine birkaç tane edit uygulaması bul hangilerini kullanacaksın ona göre o uygulamaya yoğunlaş. YouTube'dan videolar izleyerek edit uygulamalarını kullanmayı öğren, kendin edit yaparak öğren böyle böyle öğrenirsin.

Anladım hocam sağ olun böyle bilgisayar işlerini hep sevdim ama pek fırsat olmamıştı sınavlardan.

Bilgisayarda güzel programlar var. Mobilde CapCut güzeldi ve PC hali çıktı. Hiç denemedim ama onun da güzel olduğunu düşünüyorum. Premiere Pro da bu işte gayet güzeldir.

Hocam sizce bu işten kaç ayda gelir elde edilebilir ve gelir yolları nedir örneğin bir YouTuber'in editörü olmak gibi mi cevapladığınız için teşekkür ederim.

Hocam sizce bu işten kaç ayda gelir elde edilebilir ve gelir yolları nedir örneğin bir YouTuber'in editörü olmak gibi mi cevapladığınız için teşekkür ederim.
Hocam sabır gerekli. Anladığım kadarıyla öğrencisiniz bende öğrenciyim. Bu yaz tatilini fırsata çevirmeniz güzel olacaktır. Ben de kendimi yaz tatilinde geliştirdim.

Gelir için acele etmeyin. Kendinizi profesyonel hissettiğiniz zamanda gelir kazanmaya doğru gidebilirsiniz.

Hocam sabır gerekli. Anladığım kadarıyla öğrencisiniz bende öğrenciyim. Bu yaz tatilini fırsata çevirmeniz güzel olacaktır. Ben de kendimi yaz tatilinde geliştirdim.

Gelir için acele etmeyin. Kendinizi profesyonel hissettiğiniz zamanda gelir kazanmaya doğru gidebilirsiniz.

Anladım hocam teşekkür ederim evet bu yaz tatilini boşa geçirmek istemiyorum cevapladığınız için çok teşekkür ederim hayırlı forumlar hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı