5 568407 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 198 11 Şubat 2023 #1 Merhaba, ben editörüm orta düzey editler yapıyorum ama nerede iş bulabileceğimi bilmiyorum, nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Merhaba, ben editörüm orta düzey editler yapıyorum ama nerede iş bulabileceğimi bilmiyorum, nereden bulabilirim?
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 İlk başta ilgili alanında videolar yapıp internette paylaş sonrası gelir, mesela bi' editini at buraya incelesin arkadaşlar.
İlk başta ilgili alanında videolar yapıp internette paylaş sonrası gelir, mesela bi' editini at buraya incelesin arkadaşlar.
5 568407 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 198 11 Şubat 2023 #3 Reanrao dedi: İlk başta ilgili alanında videolar yapıp internette paylaş sonrası gelir, mesela bi' editini at buraya incelesin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Editlediğim var ama ses benim değil. Başkasının. Reanrao dedi: İlk başta ilgili alanında videolar yapıp internette paylaş sonrası gelir, mesela bi' editini at buraya incelesin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Atayım mı? Reanrao dedi: İlk başta ilgili alanında videolar yapıp internette paylaş sonrası gelir, mesela bi' editini at buraya incelesin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... dosya co atamıyorum ki.
Reanrao dedi: İlk başta ilgili alanında videolar yapıp internette paylaş sonrası gelir, mesela bi' editini at buraya incelesin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Editlediğim var ama ses benim değil. Başkasının. Reanrao dedi: İlk başta ilgili alanında videolar yapıp internette paylaş sonrası gelir, mesela bi' editini at buraya incelesin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Atayım mı? Reanrao dedi: İlk başta ilgili alanında videolar yapıp internette paylaş sonrası gelir, mesela bi' editini at buraya incelesin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... dosya co atamıyorum ki.
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 568407 dedi: Editlediğim var ama ses benim değil. Başkasının. Atayım mı? Dosya co atamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube yükleyin linkini atın.
568407 dedi: Editlediğim var ama ses benim değil. Başkasının. Atayım mı? Dosya co atamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube yükleyin linkini atın.
5 568407 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 198 12 Şubat 2023 #5 Reanrao dedi: Hocam YouTube yükleyin linkini atın. Genişletmek için tıkla... Tamam. Reanrao dedi: Hocam YouTube yükleyin linkini atın. Genişletmek için tıkla... Aga benim hesap kısıtlama yedi. Son düzenleme: 12 Şubat 2023
Reanrao dedi: Hocam YouTube yükleyin linkini atın. Genişletmek için tıkla... Tamam. Reanrao dedi: Hocam YouTube yükleyin linkini atın. Genişletmek için tıkla... Aga benim hesap kısıtlama yedi.
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #6 568407 dedi: Tamam. Aga benim hesap kısıtlama yedi. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey hocam Instagram'dan edit paylaşıp ün kazanmanız lazım.
568407 dedi: Tamam. Aga benim hesap kısıtlama yedi. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey hocam Instagram'dan edit paylaşıp ün kazanmanız lazım.