Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Merhaba, EDS veya normal radar cezaları e-Devlet sistemine ne zaman düşer? Bilgisi olan veya yakın zamanda ceza kesilip sistemden bakan var mı?
Merhaba, EDS veya normal radar cezaları e-Devlet sistemine ne zaman düşer? Bilgisi olan veya yakın zamanda ceza kesilip sistemden bakan var mı?
xmartogo Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 104 Çözümler 1 13 Ocak 2021 #2 Biraz geç düşüyor sistem yoğunluğu vs. bazen plakayı okumuyor eğer şanslıysanız 24 saat içinde düşmez ise ceza geleceğini pek sanmıyorum genelde aynı gün içerisinde düşüyor
Biraz geç düşüyor sistem yoğunluğu vs. bazen plakayı okumuyor eğer şanslıysanız 24 saat içinde düşmez ise ceza geleceğini pek sanmıyorum genelde aynı gün içerisinde düşüyor
Ercan OZAN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 1.421 Makaleler 2 Çözümler 6 13 Ocak 2021 #3 Genelde aynı gün düşüyor diye biliyorum. Ben ceza yemedim ama arkadaşlarıma genelde bir kaç saat içinde düştü
Genelde aynı gün düşüyor diye biliyorum. Ben ceza yemedim ama arkadaşlarıma genelde bir kaç saat içinde düştü
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #4 Dün yoldan geldim bir yerden şüpheliyim bu zamana kadar da ceza yansımadı herhalde girmedim.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 14 Ocak 2021 #5 Genellikle aynı gün ya da ertesi gün içinde sistemde görünüyor.