yrt07 Decapat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 111 18 Aralık 2020 #1 Microsoft Azure'nin indirimlerinden yararlanmak için bir edu mail almak istiyorum ama nasıl alınabilir tam bilmiyorum. Nasıl alınabileceğini bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
Microsoft Azure'nin indirimlerinden yararlanmak için bir edu mail almak istiyorum ama nasıl alınabilir tam bilmiyorum. Nasıl alınabileceğini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
eXtremeReVenge44 Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 Üniversite öğrencisi misiniz?
eXtremeReVenge44 Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #4 yrt07 dedi: Hayır değilim. @eXtremeReVenge44 Genişletmek için tıkla... O zaman alınabileceğini zannetmiyorum. Üniversite öğrencisi olsaydınız öğrenci işlerinden veya bölüm danışmanınızdan isteyebilirdiniz.
yrt07 dedi: Hayır değilim. @eXtremeReVenge44 Genişletmek için tıkla... O zaman alınabileceğini zannetmiyorum. Üniversite öğrencisi olsaydınız öğrenci işlerinden veya bölüm danışmanınızdan isteyebilirdiniz.