Eea ROM ne ROM'u oluyor?

ahennal

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Dünya
Redmi Note 9 (merlin) kullanıyorum, şu an Endonezya romundayım fakat eea dedikleri ROM'u çokmerak ediyorum ve akıcı diye de birçok geri bildirim okudum. Eea'nın ne özelliği var bilen birisi söylebilirse sevinirim. Çok teşekkür ederim.

Forumda bilgi kaynağı olması için bırakıyorum.

EEA sürümlü Rom Avrupa birliğinin çıkardığı gizlilik yasasına istinaden cihaz üreticilerinin mecburen bu ülkelerde cihaz satılabilmesi kullanılabilmesi amacı ile yayınlanıyor.İçerisindeki Google ve Xiaomi servislerinin kullanıcıların hakkındaki bilgileri istediği gibi toplayamaması için bazı düzenlemeler yapılmış durumda.

Basitçe şöyle ;

Daha az reklam

Google ve Xiaomi sunucularına gönderilecek toplanacak kişisel verilerin kısıtlanması.

Arama Motoru sabitlemelerinin kaldırılması ( Google Tekelinin önlenmesi )

Kaynak: Konu içindeki mesaj 'Global versiyon & EEA versiyon farkı' Soru - Global versiyon & EEA versiyon farkı

Forumda bilgi kaynağı olması için bırakıyorum.

EEA sürümlü ROM Avrupa Birliği'nin çıkardığı gizlilik yasasına istinaden cihaz üreticilerinin mecburen bu ülkelerde cihaz satılabilmesi kullanılabilmesi amacı ile yayınlanıyor. İçerisindeki Google ve Xiaomi servislerinin kullanıcıların hakkındaki bilgileri istediği gibi toplayamaması için bazı düzenlemeler yapılmış durumda.

Basitçe şöyle;

Daha az reklam

Google ve Xiaomi sunucularına gönderilecek toplanacak kişisel verilerin kısıtlanması.

Arama Motoru sabitlemelerinin kaldırılması ( Google Tekelinin önlenmesi )

Kaynak: Konu içindeki mesaj 'Global versiyon & EEA versiyon farkı' Soru - Global versiyon & EEA versiyon farkı

Peki içinde Xiaomi arama ve mesajlar uygulaması var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı