Eegf virüsü nasıl temizlenir?

hixo

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda "eegf" virüsü var. Dosyalarımın çoğu gitti. Hepsi "eegf" olarak gözüküyor. Bilgisayarı sıfırlarsam virüs gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda "eegf" virüsü var. Dosyalarımın çoğu gitti. Hepsi "eegf" olarak gözüküyor. Bilgisayarı sıfırlarsam virüs gider mi?
Fidye virüsü. Farklı bir bilgisayardan USB belleğe Windows yazdırıp temiz kurulum yapın. Bilgisayarınızın Windows dosyalarına bulaşabilir mi emin değilim fakat bulaşabiliyorsa sıfırlama dosyalarına da bulaşmış olabilir.

Son düzenleme:

Temiz kurulumdan önce deneyin, dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.

Fidye virüsü. Farklı bir bilgisayardan USB belleğe Windows yazdırıp temiz kurulum yapın. Windows dosyalarına bulaşabilir mi emin değilim fakat bulaşabiliyorsa sıfırlama dosyalarına.

Rufus ile yaparsan başka bilgisayardan format USB'si olduğu için virüs giremez girse bile silinir.

Rufus ile yaparsan başka bilgisayardan format USB'si olduğu için virüs giremez girse bile silinir.
Bunu ben de bilmiyordum Arkadaşımın bilgisayarından bir Windows USB si kurayım o zaman ne olur ne olmaz. (bu arada arkadaşın bilgisayarından bahsediyordum sıfırlama dosyalarına bulaşma olayını)

Bunu ben de bilmiyordum arkadaşımın bilgisayarından bir Windows USB'si kurayım o zaman ne olur ne olmaz. (bu arada arkadaşın bilgisayarından bahsediyordum sıfırlama dosyalarına bulaşma olayını)

Hazırda tutmaktan zarar gelmez her an her şey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…