EFE UYGAÇ-EVODUAL/AMD RYZEN 5 3600/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile EFE UYGAÇ-EVODUAL ITOPYA'da.
Sinerji DA-S1 Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
10.500 lirayı R5 3600, RTX 2060'lı bir sisteme vermezdim şahsen. Tek kanal Silicon Power RAM..
Sinerji Artemis Ryzen 7 7700X 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji DA-S1 Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
10.500 lirayı R5 3600, RTX 2060'lı bir sisteme vermezdim şahsen. Tek kanal Silicon Power RAM..
Hocam şahsen aynı sistemi alıp 6-7 sene arkama bile bakmamayı, 6-7 sene sonra ufak bir işlemci / anakart güncellemesi ile yoluma devam etmeyi düşünüyorum. Tamamen beklentiniz ile alakalı.
Hocam şahsen aynı sistemi alıp 6-7 sene arkama bile bakmamayı, 6-7 sene sonra ufak bir işlemci / anakart güncellemesi ile yoluma devam etmeyi düşünüyorum. Tamamen beklentiniz ile alakalı.
Evet evet tahmin ettiğim gibi bayağı yolu olan bir sistem.
Bu sistem eskiden 9999 TL idi yanlış bilmiyorsam. İnanılmaz bir fiyat. O video yayınlandığında neredeydim acaba. Kredi falan dinlemeden bütün parayı yapıştırırdım.
Evet evet tahmin ettiğim gibi bayağı yolu olan bir sistem.
Bu sistem eskiden 9999 TL idi yanlış bilmiyorsam. İnanılmaz bir fiyat. O video yayınlandığında neredeydim acaba. Kredi falan dinlemeden bütün parayı yapıştırırdım.
3 defa falan stoğu bitip yeniden getirilmişti çok satıyor diye. Tekrar getirebilirler fakat en son ben salı günü satın aldıktan sonra sistemin fiyatı 12.500₺ gibi bir fiyata kadar yükselmişti. 12.000₺'ye de ben satın aldım zaten. 2-3 güne stoğa getirirler diye düşünüyorum.