KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar Efeler Diyarı Aydın'ı İngilizce yazmam gerekiyor ama benim İngilizce berbat. Google Çeviri de saçma sapan şeyler söylüyor lütfen yardım edin.
Arkadaşlar Efeler Diyarı Aydın'ı İngilizce yazmam gerekiyor ama benim İngilizce berbat. Google Çeviri de saçma sapan şeyler söylüyor lütfen yardım edin.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.729 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #2 Efe'yi özel tabir olarak alırsak, "the land of Efe's" olabilir. "The" olmayabilir de bilemedim.
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #3 Silinen üye dedi: Efe'yi özel tabir olarak alırsak, "the land of Efe's" olabilir. "The" olmayabilir de bilemedim. Genişletmek için tıkla... Efe's efenin demek. Efes dersen bildiğim kadarı ile özel bir yapı ama büyük ihtimal ile İngilizce projen olduğu için Hoca çokta takmıyacaktır.
Silinen üye dedi: Efe'yi özel tabir olarak alırsak, "the land of Efe's" olabilir. "The" olmayabilir de bilemedim. Genişletmek için tıkla... Efe's efenin demek. Efes dersen bildiğim kadarı ile özel bir yapı ama büyük ihtimal ile İngilizce projen olduğu için Hoca çokta takmıyacaktır.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #4 XerTech dedi: Efe's efenin demek. Efes dersen bildiğim kadarı ile özel bir yapı ama büyük ihtimal ile İngilizce projen olduğu için Hoca çokta takmıyacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam yazmak istediğim Efeler Diyarı Aydın. Bu yani.
XerTech dedi: Efe's efenin demek. Efes dersen bildiğim kadarı ile özel bir yapı ama büyük ihtimal ile İngilizce projen olduğu için Hoca çokta takmıyacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam yazmak istediğim Efeler Diyarı Aydın. Bu yani.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.729 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #5 XerTech dedi: Efe's efenin demek. Efes dersen bildiğim kadarı ile özel bir yapı ama büyük ihtimal ile İngilizce projen olduğu için Hoca çokta takmıyacaktır. Genişletmek için tıkla... O zaman Efes' dersek Efelerin olmuş olur sanırım.
XerTech dedi: Efe's efenin demek. Efes dersen bildiğim kadarı ile özel bir yapı ama büyük ihtimal ile İngilizce projen olduğu için Hoca çokta takmıyacaktır. Genişletmek için tıkla... O zaman Efes' dersek Efelerin olmuş olur sanırım.
Melih DARCAN Kilopat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #6 Silinen üye dedi: Hocam yazmak istediğim Efeler Diyarı Aydın. Bu yani. Genişletmek için tıkla... The Land of The Folk Dancers? Ben de Nazilli'denim hatta dernekte zeybek oynuyorum. Siz neredensiniz?
Silinen üye dedi: Hocam yazmak istediğim Efeler Diyarı Aydın. Bu yani. Genişletmek için tıkla... The Land of The Folk Dancers? Ben de Nazilli'denim hatta dernekte zeybek oynuyorum. Siz neredensiniz?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2016 #7 Melih DARCAN dedi: The Land of The Folk Dancers? Ben de Nazilli'denim hatta dernekte zeybek oynuyorum. Siz neredensiniz? Genişletmek için tıkla... İzmir'de yaşıyorum ama ben Aydın Merkezdenim. Belki bilirsin Zafer Mahallesindeyim.
Melih DARCAN dedi: The Land of The Folk Dancers? Ben de Nazilli'denim hatta dernekte zeybek oynuyorum. Siz neredensiniz? Genişletmek için tıkla... İzmir'de yaşıyorum ama ben Aydın Merkezdenim. Belki bilirsin Zafer Mahallesindeyim.
T tugrul_27 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 0 30 Eylül 2016 #9 Efeler ve aydın bunlar özel isim değişmez